Şimdi kızlar 2 sene önce eşimin köyünde Bi kavga çıktı ve bu kavgayı başlatan kişi arkadan yakın mesafeden vurularak öldürüldü . Ilk başta jandarmanın vurduğu düşünüldü ve kriminal sonuçlarda Bi sonuc çıkmadı çünkü ortada ne mermi var ne mermi çekirdeği nede silah ve bu cinayet bizim aşiretin üzerine yıkıldı. 2 senedir bunlar pusuda ve bizden 5 kişinin içinde olduğu arabayı taradilar her yol ağzında pusuda bekliyorlar ki bunu fark ettiklerinde jandarmayı arıyorlar
Üstelik 2 senede bunların başına çok olaylar felaketler geldi trafik kazasında 1 kişi öldü hemde ne halde Rabbım merhamet etsin ona birinin kolu bacağı koptu 5 yaşında Bi çocukları su kuyusuna düşüp boğuldu 1 küp altınları çalındı neyse benim kayınpederim arayı bulmak için çok uğraştı ve 400 bin bu kocası ölen kadina verirsek kan davası bitecek
Bizim aşireti dolaştık ve 560 bin toplandı +40 binde barış yemeğini verdik bu artan 160 binide bu davadan suçsuz yatan kişinin ailesine verdik ve dava çok şükür bitmiş oldu bu yemegede milletvekilleri kaymakam jandarma komutanları diyanetten hocalar hafızalarda davet ettiler çok kalabalikmis kayinpederimin paylaşımlarına izledik kayinpederim yeni geldi olanları anlatıyor ve o kandar mutluki çok dua aldım diyordu bizde çok mutlu olduk sevincimi paylaşmak istedim