0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (10,884 puan) tarafından
Şimdi kızlar 2 sene önce eşimin köyünde Bi kavga çıktı ve bu kavgayı başlatan kişi arkadan yakın mesafeden vurularak öldürüldü . Ilk başta jandarmanın vurduğu düşünüldü ve kriminal sonuçlarda Bi sonuc çıkmadı çünkü ortada ne mermi var ne mermi çekirdeği nede silah ve bu cinayet bizim aşiretin üzerine yıkıldı. 2 senedir bunlar pusuda ve bizden 5 kişinin içinde olduğu arabayı taradilar her yol ağzında pusuda bekliyorlar ki bunu fark ettiklerinde jandarmayı arıyorlar 

Üstelik 2 senede bunların başına çok olaylar felaketler geldi trafik kazasında 1 kişi öldü hemde ne halde Rabbım  merhamet etsin ona birinin kolu bacağı koptu 5 yaşında Bi çocukları su kuyusuna düşüp boğuldu  1 küp altınları çalındı neyse benim kayınpederim arayı bulmak için çok uğraştı ve 400 bin bu kocası ölen kadina verirsek kan davası  bitecek 

Bizim aşireti dolaştık ve 560 bin toplandı +40 binde barış yemeğini verdik bu artan 160 binide bu davadan suçsuz yatan kişinin ailesine verdik ve dava çok şükür bitmiş oldu bu yemegede milletvekilleri kaymakam  jandarma komutanları diyanetten hocalar hafızalarda davet ettiler çok kalabalikmis kayinpederimin paylaşımlarına izledik kayinpederim yeni geldi olanları anlatıyor ve o kandar mutluki çok dua aldım diyordu bizde çok mutlu olduk sevincimi paylaşmak istedim

20 Cevaplar

+2 oy
(9,621 puan) tarafından
Keske giden canlar da parayla geri gelse 
(105 puan) tarafından
++++ suçsuz yatan adam çıksa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözünüz aydın ne zor işler ya
(10,884 puan) tarafından
Hiç sorma  aynı köyde çok zormuş diyordu kaynanamlar
tarafından
Çok zordur ya bizim de yakınlarımızda vardı
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Yıl olmuş 2022 hâlâ böyle şeyler var ne diyeyim hayırlı olsun.
(10,884 puan) tarafından
Kız yılla olacak bisey değil bunların gençleri duruyormuş basil jandarma susamislar kimin öldürdüğünü belli değil mis ve bunlardan biri Bi silah saklamış kaynanamin eltusi görmüş ama kanitlayamamislar jandarmadan arama yapmış bulamamış
(2,136 puan) tarafından
Demek istediğim çağ atlıyoruz ama insanlarımız hâlâ aynı. Sizin aşiret için söylemiyorum yanlış anlama bir cana kıy sonra onlar kıysın sonra parasını ver kurtul. İyiki aşirete bağlı bir ailede doğmamışım.
(10,884 puan) tarafından
Aslında bunun asiretle alakası yok canım bunlar zaten zir geçinen i şunlardır durumları iyi degildi ölen kişi 60 yaşında torunları vardı adan hem şucluydu hemde çok şeye sebep oldu ölen karısına oldu ve karısını kışkırtmak isteyenlere demişti kimsede fesatlık yapmasın ölen bana oldu başka kadınların kocaları çocukları olmasın diye ben kan bedelini slicam kan davası bitsin demis
0 oy
(560 puan) tarafından
Gözünz aydın canım bı daha olmaz, inşallah böyle şeyler
(10,884 puan) tarafından
Amin insaallah köyde ne huzur bırakmışlar ne bereket saat 6 dan sonra kimseyi dışarıda bulamazsın boş koy gibi
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Bu Zaman da halla kan davasını kaldı ya Allah Allah
(10,884 puan) tarafından
Kalmazdı bide kadın 2 trilyon kan parası istemiş düşün
0 oy
(12,872 puan) tarafından
Hala kan davası var mı ya 

Neyseki tatlıya bağlanmış gözünüz aydın 
(10,884 puan) tarafından
Evet çok şükür arabozuvular çok uğraştı neysek para çabuk toparlandı
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Aşiret falan varmı ya ben onları filmlerde sanıyordum 

Bende mutlu oldum iyi olmuş ya 
(10,884 puan) tarafından
Bizde çok  mutlu olduk insaallah rahat dururlar artik
0 oy
tarafından
Gözünüz Aydın öncelikle merak ettim hangi aşiretsiniz bizde asiretiz de ?
(10,884 puan) tarafından
Birimi asiretimizin adı ama diğerlerini bilmiyorum eşimin köyüne çalışmaya gelmişler öylece orda tasanaya başlamışlar
tarafından
Van canm
tarafından
Keca kurda
tarafından
Anladım cnm Ağrı bende
tarafından
Memnun Oldum
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Gözünüz aydın
(10,884 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Tövbe yarabbim neler oluyor dünyada. 
(10,884 puan) tarafından
Daha yazacak çok şey vardı da çok uzun olmadın diye özet yazdim
0 oy
tarafından

Ay sonu daha da  kötü bitecek diye çok korktum allah rahmet eğlesin  :(gözünüz aydın 

(10,884 puan) tarafından
Allahim razı olsun görsen kayinpederim kaynanamlar o kadar mutlular ki ayakları yere degmiyor
0 oy
(569 puan) tarafından
Film gibi geldi bana:))
(10,884 puan) tarafından
Yok kuzum gerçek gepsini  yasandi
0 oy
(14,825 puan) tarafından
dogudayken esim aylarca koye gidiyorlardı göreve  kan davası diue habire silahlar çekiliyor sonra para veriyorlar oldu bitti 

Valla yazık 
(10,884 puan) tarafından
Kız geçen sene eltimler hepsi gitmişti memlekete aradım eltim nasıl agliyoo yemek hazırlamışlar tam sofraya oturacsklar telefon gelmiş kavga var silahla ateş ediliyor bunlar arabalara binip gidiyorlar eltimdu ağlıyorum ne olmuş bilmiyoruz diye
0 oy
tarafından
Bitmedi şu kan davaları en son geçen hafta memleketimde iki kişi öldürüldü video izledim dehşet resmen gözünüz Aydın inşallah tekrar etmez birdaha
(10,884 puan) tarafından
Insaallah bacım
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Yazık gerçekten çok yazık paralar verildi yemekler verildi barış oldu ama malesef giden canlar geri gelmedi eşi ölen kadınlar yetim kalan çocuklar  buna pek sevinemedi ne zamn biticek bunlar  Allah'ım sen yardım et
(10,884 puan) tarafından
Hani Bi söz vardır ya Allahindan bulsun dersin Buda tam öyle oldu nedeni çok basit bisey aslında bu ölen adam yaşlı 60 yaşında falan diyoki ulan hadi kalkın ben gidip bunların mezarlarını sike cem  bunların ölmüşlerdir analarını karılarını sike.cem diye diye çocuklarını kardeşlerini toplarip gidiyo ve öldürülüyor  her keste onun haksız olduğunu janul ediyor ve bunların 2 tane gelini de silahlı kavgaya karışıyor ve bunlar halen hapiste hem silahla baskına gidiyorlar silahsız insanlara saldırıyorlar ve bunlardan biri oluyor Rabbım rahmet eylesin ölen kişilere insaallah
(3,599 puan) tarafından
Amin amin Allah kötü insanlarin şerrinden korusun
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Hala var mı kan davası ya bu devirde
(10,884 puan) tarafından
Bitmiyo Büşra bitmiyoo
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Çok merak ettim nerelisin
(10,884 puan) tarafından
Bu olaylar vanda  du eşim vanli
(1,793 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Hala var mı kan davaları ya canım
(10,884 puan) tarafından
Keşke olmasa adam kim vurdular gitti çok şeye sebep oldu Allahım  affetsin .çok şükür barış sağlandi
0 oy
tarafından
Ah canm ben de kan davası yüzünden taranan evler boşalan köy gördüm. Çok üzüldüm. Sırf bir çocuk için. Yanlışlıkla arabayla çarpıp ölmüş diye karşı taraftan can almışlar öyle öyle devam etmiş evleri görmen lazım kurşun izleri yıkık dökük bomboş köy 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Haberlere  filan  çıkmıştı  o muydu  yoksa  sizinki 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 206 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Umutluanne (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Edanuri (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
30 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 481 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,480 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,845 soru

23,597,972 cevap

305,858 kullanıcı

...