Eşler düşüncesiz ya benimkide arada der. Analar bunala bunala çocuk büyütsün hiç dinlenmeye fırsat olmadan 2. Çocuk başa dön
28 ay var iki oğlumun arsında çok zor... Belki daha az olsaydı 2 yaş sendromu denen halta denk gelmeseydi böyle olmayabilirdi bilemiyorum herkesin çocugu bir değil ki. Benimkiler zorluyor . Özellikle ilk 3 ay çok zorlandım. Kendimize ait bir hayatımız asla yok. Sabah 8-9 dan gece 2 ye kadar çocuklar tüm hayatımız
Bence ideal birkaç aya biraz daha durulur.Benim kız çok hareketliydi hamileyken de doğduktan sonra da çok zorlandım sıkılır oyuncaklarla oynamaz mızıldanırdı şimdi 2.5 doldurdu daha ılımlı dinliyor yavaştan kendi oynamaya başladı tuvalete gidiyor çok şükür baya iyi hele 3 yaşında çok daha iyi olacağını düşünüyorum.Yaş farkı çok olmamalı bence yoksa kuşak farkı oluyor az olursa da çok zor ben cesaret edemedim şimdi 8 haftalık hamileyim bakalım kardeşi doğduğunda kızım 3 yaş 2 aylık olacak nasipse bence ideal.Kızını gözlemle biraz daha ılımlı olmaya sakin olmaya başladıysa bebek doğana kadar daha da büyür.Ama iki yaş civarı bizimde zordu birkaç ayda bile çok şey değişiyor gözün korkmasın hakkınızda hayırlısı
1,514,892 soru
24,703,447 cevap
369,058 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın