Ha bir de eşim galerici araba piyasası mahvoldu stokçular ve zamlar yüzünden 10 tane araba aldığı paraya şu an 2,3 tane anca alıyor maalesef benzin fiyatları da belli haftalık 1000 TL yakıyorum desem kimse inanmaz diyo ama gerçekten öyle iş yeri yakın olduğu halde 1000 TL yakıyor annemlere gidecek olsam babamı arayıp beni alır mısın diyemiyorum benzini var mı yok mu alacak mı alamayacak mı diye alışverişe gittik 1 TL ye aldığımız ülker çikolatalı gofret 4 TL olmuş çoçuğu olan ne yapıyor alsa Bi türlü almasa Bi türlü küçük 10 yaşında kardeşim var annem günlük 10 TL zor yetiyor Bi süt Bi de kek ya da tost alabiliyor diyo benim zamanımda, 10 TL bana haftalık olarak veriliyordu çok değil 4 5 sene önce bebeğime lüks olarak hiç bişey almadım baby nest ana kucağı hiç bişey sadece arabasını lüks aldım o kadar alsam mı almasam mı belki yarın ihtiyaçım olursa bu paraya diyip köşeye atıyorum vallahi bu durum bilmiyorum ama kötüye gidiyor sosyal hayatımız zaten kalmadı her haftasonu avm ye gezmeye gider yemek yer alışveriş yapardık ama şu an ne yemek yemeye gidiyoruz ne alışverişe her şey haddinden ve değerinden daha, fazla olduğu için rabbim kötü durumda olanlara yardım etsin kimseye muhtaç olmadığımız halde hatta önceden lüks diyecek Bi hayatımız olduğu halde şu an biz bile bu durumdayız durumu kötü olan çoluğu çoçuğu olanlara rabbim bol bol kazanç bol bol bereket versin inşallah