0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Arkadaşlar kızım aşırı derecede kusuyodu olduğu gibi içini boşaltıyodu doktora götürdüm bi ilaç yazdı kaç gündür arıyoruz ve en son bi eczanede bulduk aldık şimdi eve geldim bakıyorum int reflü ilacı için hep şurup var aynı marka eczacının bize verdiği toz şeklinde kullanan bi yardımcı olabilir mi doğru vermiş midir ilaç bu doğru mu sizce çoğu eczanede kalmadı depodan gelmiyo bulamazsınız dedi diye aklıma takıldı acaba mudaili olan bi ilaç mı verdi 

10 Cevaplar

0 oy
(7,036 puan) tarafından
Bende ogluma kulandim cnm yogurtla meyve suyuyla felan veriyorsun cocuklari rahatlatiyor
(7,036 puan) tarafından
Daha ihtiyacin olursa bulamazsan bende var bir suru daha 2 defa kulandim gonderebilirim sana
(134 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim doktor bi paket kullanman yeterli dedi de siz ne için kullandınız
(7,036 puan) tarafından
Bizim sut alerjisi vardi canim bizde bilmeden sut olan seyler veriyorduk doktor reflu dedi aldik kulandik kesmedi sonra ortaya cikti sut alerjisi varmis
(134 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bizde de kusma vardı ondan verdi inşallah şifa olsun çünkü yoruldum kızım da yoruldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde bundan kullandk oglum 2 bucuk yasinda sevmedi surubuna gectik daha kolay oldu vermesi canim 
(134 puan) tarafından
Kızım 7 aylık siz reflü için mi kullandınız işe yaradı mı
tarafından
Evet reflu icin kullaniyoruz 6 aydir gunde 3 kez veriyorum oglum sureklu her yedigini kusuyodu ama ne varsa cikariyodu hergun kusuyodu allaha sukur 6 aydir 2 3 kez kustu kusmadigu icin biraz kilo bile aldi sukur
(134 puan) tarafından
Şükür iyileşmiş Rabbim benim kızıma da şifa versin inşallah günde 3 defa ne kadar kullanıyodunuz bize doktor 1/3 yazmış yani sanırım yarısından da az ama eczacı boşa gitmesin bence hepsini kullan bi seferde dedi sizce ne yapmam lazım
tarafından
Ben gunde 3 kez 1 cay kasigi veriyorum canim senin gibi tozu kullanirken.hepsini yogurda katip yogurdu veriyodum bitirebilecegi kadar yogurda sizde hepsini koyun bence doktor oyle dedi bize allah sizin cocugunuza da sifa versin insallah cok zor bir durum sureklu.kusmak neler cektim bin.sukur bugunume
(134 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Amin inşallah
0 oy
tarafından
Canım bebeğin kaç aylık bizde kullandık bu ilaçtan çok iyi geldi 
(134 puan) tarafından
Yaaa tam olarak duymak istediğim buydu iyi gelmesini çok istiyorum siz reflü için mi kullanmıştınız kızım 7 aylık bide doktor 1/3 yazmış yani sanırım yarısından da az ama eczacı boşa gitmesin bence hepsini kullan bi seferde dedi sizce ne yapmam lazım siz nasıl kullansınız
tarafından
Canım ben kullandığım da benimki 2 bucuk aylikti doktor bana demişti az bir şey parmak ucuyla çay kaşığina alıp sütünle iyice karıştırıp ver ben öyle kullandım 2 ay kullandım geçti çok şükür size de şifa olsun inşallah
(134 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Hayır doğrusu benim kıza da verdi doktor 
(134 puan) tarafından
Ne için vermişti ve size iyi geldi mi
0 oy
tarafından
Muadil vermiş olsa da sorun değil. Muadil ilaçların etken maddeleri aynı olur. Etken madde aynıysa, aynı faydayı alırsınız zaten :) içiniz rahat olsun :)
(134 puan) tarafından
Saolun çok teşekkür ederim ama sanırım doğruymuş herkes öyle diyo
0 oy
(147,526 puan) tarafından
bunun buyukler icin olanini kuklanmistim
(2,287 puan) tarafından
Sevdacıım çok eski bi post ama burdan soruyum sana. Bunun büyükler için olanını kullandık demişsin kaç aylıktı senin oğlun kullandığınızda aceba
kiz kuzeyde degil kendimde kullanmistim ben
(2,287 puan) tarafından
Allah emi :D kız bebek için sormuş buna niye cvp yazdınya
ne bilim yaa yazmisim bos gecmim diye heralde ☺️
0 oy
tarafından

Bunu ben oğluma kullandım 1 buçuk aylıktı  kutu bitene kadar mamasına ekledim    ileri  derecede de reflü su vardi   ve cok şükür düzeldi    tereddüt etmeden kullana bilirsiniz   

(134 puan) tarafından
Günde ne kadar kullanıyodunuz
tarafından
İlk başta sabah akşam kullandım  4 gün sonra günde 1 taneye düşürdüm
(134 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah işe yarar
tarafından
Bizde yaradi cnm inşallah sizdede yarar
(134 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(679 puan) tarafından
Bende kullandim zatem hemen etki ediyor kesiyor kusmasini ben anne sutune karistirip veriyordum
0 oy
tarafından
Benim bebeğime de bu toz olanı vermişti doktor. Doğru ilaç cnm sorun olmaz. Sadece kusma problemi devam etti. İşe yaramayinca vermedim
0 oy
(5,752 puan) tarafından
Zaten bu çocuklara verilen canim benim meyve suyu yogurda filan katacaksınız

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
3 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzuylcn41 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,123 soru

23,689,413 cevap

310,821 kullanıcı

...