0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından
Hanımlar iyi akşamlar,

Aranızda bölgesel incelmeye giden var mı gerçekten işe yarıyor mu tek seansta baya incelmiş gibi görünüyor resimlerde gerçek mi?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir dönem gittim. Dilan polata:)) yalan çoğu giden inan ki 2 3 gitmiyordur.  Ve resimleri işlem öncesi yakından çekiyor işlem sonrası uzak bakın kilonuz gitmis diyor :))))
(195 puan) tarafından
Spor yapamıyorum bebişten dolayı doğum kilolarım ve göbeğim duruyor çok psikolojim bozuluyor ben hiç kendimi böyle görmeye alışık değilim aynaya bakamıyorum bir umut ona gidecektim gitmeyim o zaman :(
tarafından
Canim güzel.bir diyetisyene yazıl oraya verecegin para ile . Ve evde leslia yap hergun 30 dk ve kilolardan gittikçe inceleceksin
(195 puan) tarafından
Gittim canım diyetisyene 9 kilo verdim ama bebeğim mama içmiyor artık sadece anne sütü alıyor kıyamadım bıraktım ama göbek duruyor işte
tarafından
Kuzum diyetisyen verdiği liste sorunu etkilemez.  Sütun olavakmise 1 bardak su bile yarar sana emin ol.
Göbek için lesli dene bak 30 dk ilk hafta sonra 45 dk çık düzenli hergun 1 ay yap farkı.gorcen
(195 puan) tarafından
Bebişten yapamıyorum ki canım dursa keşke yapacam da nu duruyor ne uyuyor
-Reklam-
0 oy
(732 puan) tarafından
Bende doğum dan sonra bacağım için düşünüyorum güvenemiyorum bilmiyorum ki
(195 puan) tarafından
Bende güvenemiyorum şikayetim varda yazmış biri yanık oldu diye korktum
tarafından
Raspingde benimde yandı canım çünkü osey sicak gibi bastırıyor karnım.gobegim.morardi 1 hafta ağrısına dayanamadım korktum 4 seasdi 2 kere gittim 2  hakkımı kullanmadim
(195 puan) tarafından
Aaa gerçekten mi geçmiş olsun gitmekten vazgeçeceğim bende herkes şikayetçi sanırım
0 oy
(850 puan) tarafından
Ben gittim ama fayda göremedim..yazık oldu verdiğim paraya orda geçen zamana..
(195 puan) tarafından
Tek seans mı gittiniz
(850 puan) tarafından
Yoo 6 seans gittim
(195 puan) tarafından
Oo fazla gitmişsiniz ona rağmen fayda görmediyseniz bende vazgeçiyorum gitmekten
0 oy
tarafından
bölgesel incelme vs yalan hepsi. kalori hesabı ve cardio yapan herkes incelir zaten. 
(195 puan) tarafından
Yapamıyorum ki emziriyorum işte bebiş var :(
0 oy
(318 puan) tarafından
Canım en güzeli sağlıklı yaşam uygulamaları ben 40 gün yaptım baya gitti apayrı yaşam diye bi program ar ona bi bak istersen bebeğim 2 aylıkken yaptım baya işe yaradı ha göbek çok az bi sarkma  var tabi ama onuda sporla halledebilirim ancak, 68 ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum 3 kilo fazlam var oda Ramazan'ı şerifte gider zaten 7 ay önce doğum yaptım bu arada 
(6,400 puan) tarafından
Nerde bu program cNm
(318 puan) tarafından
Instagram da var
(195 puan) tarafından
Ne yazınca çıkıyor canım b program
(318 puan) tarafından
Apayrı yaşam yaz çıkar yada Ahmet apa
(195 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(276 puan) tarafından
Ahtapot yöntemini düşünüyorum ben de
(195 puan) tarafından
O ne canım açıklar mısın
(276 puan) tarafından
Ben de yeni öğrendim tv ye meltem şarkışlalı diye bi kadın çıkmıştı patentli cihazını almış, soğuk lazerle yağları parçalayıp idrarla atıyormuş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
15 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbalannesi (27,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 163 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 524 göst.

Kategoriler

1,502,510 soru

24,533,008 cevap

360,059 kullanıcı

...