0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,171 puan) tarafından
Kızlar doğumdan sonra nasıl verdiniz kiloları? Korse dışında neler yapıyorsunuz zayıflamak için 

14 Cevaplar

0 oy
(2,128 puan) tarafından
bol su ictim
(2,171 puan) tarafından
Akşam yemeklerinde azalma yaptınız mı yani kaç öğün yemek yiyorsunuz peki ya bunu sormam daki amaç ben doğumdan sonra çok yemek yemeye başladım bilmiyorum emziriyorm diye mi nedir sık sık da acikiyorum
(2,128 puan) tarafından
bende emziriyorum canım dogum kilomu 2 ay icinde verdim bol su normal yemegimi yedim porsiyonlarmi azaltmadim sadece bugday ekmegi tukettim 2 ogun yiyorum ben normalde  meyve felan cerez gibi seylerde yedim tabi ama abur cubur yemedim
(2,171 puan) tarafından
Anladım galiba biraz da bünyeyle alakalı bir durum canm
(2,128 puan) tarafından
yok canim bende cok zor veriyorum baya caba sarfettim diyebilirim anlatinca basit gibi geliyo ama leslie felanda yaptim hergun olmasada
(2,171 puan) tarafından
Anladım canm hayırlısı daha
-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından
kilo alamiyorum ki zayiflayayimm
(2,171 puan) tarafından
Ay ne güzel valla
0 oy
(515 puan) tarafından

Kızım 4 aylık oldu ve bu aralar azaltmaya başladım yediklerimi özel bişey yapmıyorum şimdilik :ermm:

(2,171 puan) tarafından
Havalar soğuk diye bebeğim de küçük çıkamıyorm biyere yoksa hergun yürüyüş yapacağım bende bakalım inşallah ne olacak
(1,783 puan) tarafından
Az kalori almak zayıflamak için yeterli yürüyüşsüzde olur yürüyüş sadece küçük bir destektir
0 oy
(14,704 puan) tarafından
Porsiyonlarjni azaltirsn kilo verirsin 
(2,171 puan) tarafından
İştahliyim da biraz zor olucak bu galiba keşke hemen versem su kiloları
(14,704 puan) tarafından
Herkes iştahlı ama kilo da iyi değil 3 kilo dahi versen gecen fark ediyor boyle düşün
Misal 5 kaşık yerine bufun 4 yiyeyim de ertesi gün 3 yap birden kesmen de zor olir
(2,171 puan) tarafından
Ay evet bakayim inşallah bide yaz gelsin evde  durmam hiç yürüyüş de önemli
0 oy
tarafından
Bende şurda bekliyeyim en son dün diyete girmistim az önce hamburger yedim yedikten sonra diyette olduğum aklıma geldi ben biraz zor veririm ama bakalım :D
tarafından
Kiz ben iki gunde bi yiyorum valla aslinda dogumdan sonra baya verdimde hedef 60 a dusmek
(2,171 puan) tarafından
Himm evet inşallah düşeriz 60 a dsdsdsdsd
tarafından
Allahtan boy varda biraz kurtariyorum :D 106yla doguma gittim suan 72 yim darisi 60 a :D
(2,051 puan) tarafından
NEYAPSAMFAYDA sen kaç kilosun canm
(2,171 puan) tarafından
Abovvv kız ben 80 le doğuma gittim şimdi.kacim hiç bilmiyorum
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Her sabah ac karnı ile elma sirkesi içtim  
(2,171 puan) tarafından
İşe yaradı mı peki
(1,315 puan) tarafından
Doğum dan sonra kullanmaya basladim  98 kiloydum şimdi 56 gerisini siz düşünün yaramış mi yaramamış mi diye 18 ay içerisinde verdim yürüyüş de yapıyordum
(456 puan) tarafından
Elma sirkesini sade mi suya katarak mı içtin canım
(1,315 puan) tarafından
Ilk başlarda suda içiyordum ağır gelmesin diye sonra sade kullanmaya basladim
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Korse falan bana ters rahatıma düşkünüm.Ekmeği günde max 3 dilim yiyorum ,kalori takibi yapıyorum,yürüyüş yapıyorum ,tatlı istiyosam pingui veya bitter çikolata iki kare,bol kalorili bişey yiyceksem diğer öğünlerde çok hafif geçiririm bu şekilde tıkır tıkır gidiyo.Ve bol su,yeşil çay.
(2,171 puan) tarafından
Anladım canm teşekkür ederim
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Emzirme sağlıklı beslenme
(2,171 puan) tarafından
Bende emziriyorm ama benim iştahımi açtı çok bu durum:)
(1,949 puan) tarafından
Evet oyle oluyor doğru su içerek kuruyemisler yiyerek gecistir
(2,171 puan) tarafından
Ama aç mı kalayim yani yemek yemeyeyim mi :D sjsjsjsksk yemeden uyuyamıyorum ben yaa gözüme uyku girmiyor
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Korse kullanmadım. Spor diyet dewam ediyor
(2,171 puan) tarafından
Diyet listenjzde neler yazıyor mesela
(9,238 puan) tarafından
Ben protein agırlıklı besleniyorum sabah iki yumurtam kesin var. Öğlen et yemeği ama suyundan yemiyorum aksamada yulaflı yogurt
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Bende diyetteyim bebegim 6 buçuk aylık hem emziriyorum hemde ek gıda veriyorum,günde 2 ogun yiyorum ,sabah 12 gibi kahvaltımı yapiyorum akşamda en geç 6 30 da akşam yemeğimi bitiriyorum ondan sonra hiç birsey yemiyorum,bol bol su içiyorum canm birsyler isterse su içiyorum ,arada bir yürüyüş yapiyorum evde ip atlıyorum,ve şuan 68 kiloyum hedefim 60 
(2,171 puan) tarafından
Maşallah canm 1. Katta mi oturuyorsunuz çünkü ben son kattayim da alt kattaki beni yer ip atlarsam eger dsdsdsds
(2,051 puan) tarafından
Evet 1.katta oturuyorum:)))
0 oy
(45,036 puan) tarafından

Hiç bişey yapmıyorum amaan bir kere gelmişim şu dünyaya yiyorum valla:D

(2,171 puan) tarafından
Ohhh boşver ye gizzz gitsin can boğazdan gelir :D
0 oy
tarafından
Hiç bir şey yapmadım ben emziriyorum tam tersi kilo veriyorum o kadar yiyorum ağzım hiç boş durmuyor ☺
(2,171 puan) tarafından
Yaaa ne güzelllll imrendim şuan
tarafından
Merak etme sende verirsin kız
0 oy
(677 puan) tarafından
Valla canm ben 53 ile hamile kaldim 64 kilo ile doğum yaptim kirkim cikana kadar geri 50 oldum hic bişey yapmadim meger sadce şişmişim hahaha ama kilo almak isterim yani
(2,171 puan) tarafından
Alma kız alıp ne yapacan sgsgsgjaja
0 oy
(134,609 puan) tarafından
diyet dene emzirenkere ozel diyet

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Katibe Anne (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
24 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurgull (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 380 göst.

410,583 soru

12,351,881 cevap

40,616 kullanıcı

Kategoriler

...