+1 oy
1,124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11 puan) tarafından
Kardeşim başka birinden hamile kalmıştı. Kürtaj oldu. Şimdi biriyle evlendi ama eşinin ilk gebeliğinden haberi yok. Doktora beraber gitmek istiyor eşi. Kürtajı özelde oldu. Acaba doktor ikinci gebelik olduğunu söyler mi? Veyahut sağlık ocağı? 

53 Cevaplar

+9 oy
tarafından
Nasıl vicdanınız var sizin aynısi sizin erkek kardesinize olsa o kadını babasının evine gonderirsiniz nefret ediyorum yalanlarla insanı kandiranlardan!!!!
tarafından
100%100 katılıyorum canım şuan belki bunu sonradan öğrendiğinde nelr olur Allah bilir
tarafından
Ayy çok iğrenç degilmi hele birde ölen bebek var ortada
tarafından
İnsanları kınamayın bence belki o da öyle olmasını istemezdi duyar kasmayin
tarafından
Kimsenin duyar kastigi yok iki bacak arasında aranmaz namus ama bunlar bir adamı kandırmış yalan söylemişler...
tarafından
Kinamakla alakası yok canım herkezin başına gelir ama başta en doğrusunu söylemek şuan belki kocası bilse neler olur Allah bilir yani başta ve sonrası arasında dağlar kadar fark var
-Reklam-
+1 oy
(4,092 puan) tarafından
E nabızda çıkar ama eşine demezler tabiki keşke eşine söyleseydi 
+1 oy
(589 puan) tarafından
İnşallah ortaya çıkar yalanlarınız ayağınıza dolanır. Ömür boyu adamın yüzüne nasıl bakacak hiç mi vicdan yok başına ne geldiyse gelmiş önemli olan dürüst olmak açıkca söyleseymiş o yuvadan hayır gelmez başta yalan üzerine kurulmuş 
(832 puan) tarafından
Ortada bir yalan yok?
(589 puan) tarafından
Yalan yok da ne var peki eşinden gizliyor işte
(832 puan) tarafından
Yahu gecmişi sizi ne ilgilendirir. Gecmişte yaptıgımız her hatayı eşimiz biliyormu? Erkek arkadaslarımızı beler yaptıgımızı sizin olmamıs olabilir ama bunu yasayan ve pişmanlıgı hissedip tövbe eden cok insan var. Ve tövbe ettikden sonra o gunahdan bahsetmek haramdır.
0 oy
tarafından
Ay Allah korusun ya eşi öğrenirse. Nasıl saklanır ki böyle birşey. 
0 oy
tarafından

Ewt kayıtlarda çıkar

(11 puan) tarafından
Mesela soruyorlar ya kaçıncı gebelik vs. İlk dersek yalan olduğu çıkar mı
tarafından
Ewt canm yalan söylediği ortaya çıkar
Benm ikinci 2 aylıkkn ewde düşük yaptm sağlık ocağından kayıt oldğndan
Hemen cıkıyo
2. Oğlumu doğurdum ama 3. Gebelk dye geçiyo
(5,867 puan) tarafından
Sistemde falan herşey gözükuyormi ki zaten doktır hemen syler
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Doktor söylemez bilmez ama muayene öncesi soruyorlar ilk gebelik mi düşük kürtaj var mı daha önceden diye
(11 puan) tarafından
Kardeşim söylemezse kimse bilemez o zaman değil mi
tarafından
Kuzum bilmez de sağlığı için doğrusunu söylemesi lazım. Ona göre kayıt tutuyorlar. Bi de doktor boş bulunup diyebilir yani kürtaj gözüküyor diye. Kesin birşey yok ki
0 oy
(3,286 puan) tarafından
Bence hiçbir şey gizli kalmaz keşke en baştan anlatsaydi eşine 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Canım bu çok yanlış birşey bir hayat kurduğu insandan bunu saklaması o hamileliginde kayıt olusturmusmuydu saglık ocağı yada hastanede tahlil sonuçlarını falan söyler belki kayıt benim kuzenimin eski hamilelik kan değerlerini bakmıstı doktor özelde olsa Bile değerlere bakmıstı
(11 puan) tarafından
Sağlık ocağında kaydı vardı tabiki. Tek gitmesi daha iyi o zaman
(1,896 puan) tarafından
Bence böyle birsey gizli kalmamalı eninde sonunda öğrenir eşi daha kötü olur Dr zaten tek alıyor eşi içeri almıyor ama saglık ocağı alıyor içeri
0 oy
(15,280 puan) tarafından
Doktor ve saglik ocagi soruyor. Daha önce düsük kürtaj var mi diye. Bu nasil saklanirki. 
0 oy
(34 puan) tarafından
Genelde doktorlar o kadarına bakmaz ama sorarlar kaçıncı gebelik diye
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Benim ilk gebeligimde düşük yaptım kayıtlarda çıkıyor şuan bir kızım var ikinci çocuğuma hamileyim. Gecen sağlık ocağına gittim üçüncü gebelik ilk düşük olmuş dedi bana 
0 oy
(855 puan) tarafından
Sağlık ocaginda kaydi yoksa özelde de olmuşsa bilmez kimse 
(11 puan) tarafından
Sağlık ocağında var canım. Sadece kürtajı özelde oldu
(855 puan) tarafından
O zman esinin haberi olur eger benim esim gibi bnden cok soru soruyorsa hemsireye doktora haberi olur yok pek orali olmazsa haberi olmaz
0 oy
(4,040 puan) tarafından
Sağlık ocağında hamile diye mi kaydı vardı 
0 oy
(616 puan) tarafından
Özelde olduysa sağlık ocağında test falan yapmadıysa çıkmaz canım yine başka bir özel hastahaneye gitsin doktor sorarsa ilk desin bişey olmaz 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Soruyor doktor düşük kürtaj var mı diye. Ve bunu sadece ilk muayene de değil aydınlatıli ultrason yaparken de soruyor 2 li tarama yaparken de soruyor. Yanlış bilgi verirse sonuçları etkileyebilir.
0 oy
tarafından
Tabiki çıkar çıkmasa bile doktor söyler sorar yani
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama hani başkasıyla birlikte olduğunu sorun etmeyip evlendiyse bence bebeği aldirmasinida etmez sanırım. Sonuçta dogurmamis. Söylesin gitsin
tarafından
İkisinin ağırlığı bir değil, ilkine bir gençlik hatası der ne bileyim sevgisi ağır basar vs, ama ikincisi cinayet :(
tarafından
Ne alaka ya. Bence yanlış düşünuyorsun. Cinayet ne alakası var. Başkasıyla birlikte oldgunu  bilerek evlenmiş . Çocuğuna doğurup sonradan AA bak benim bebeğim var demiyorum. Aldırmış bitmiş. Onu kabul eden onuda sıkıntı etmez bence
tarafından
Yanlış düşünüyorum demeyelim de senin gibi düşünmüyorum diyelim. Ayrıca yazdıklarının yarısından sonrasını anlamadım. Kürtajın cinayetle alakası yok mu yani ne alakası var derken?
tarafından
Ha cinayet derken ben cinayet sebebi demek istedin anladım. Bende senin ne demek istediğini anlamamışim ;)
tarafından
Karşı karşıya sohbet etsek böyle olmazdı işte ☺️
0 oy
(701 puan) tarafından
Doktorlar kaçıncı gebelik diye soruyor ama hasta mahremiyetinden dolayı 3. Şahıslara tıbben kannunen böyle birşeyi asla ve asla katiyen söylemez hakkı yok. Dava açarlar direk özel hayatı kardesinin kimsenin yargılama veya karışma hakkı yok. Çok üzüldüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Korkmayın ilk gebelik diyeceksiniz her seferinde . 
(11 puan) tarafından
Eş 2. Şahıs oluyor herhalde. Yanında girdiği için kardeşim için söylediklerini duyacak muhtemelen
(701 puan) tarafından
Yani doktorla özel konuşsun eşim bilmiyor desin yalnız gittigi bir günde. Canım ben hamileyken devlette muayene oluyordum doktor her muayenede kaçıncı gebelik diye sorardı kayıtlı olsa neden sorsun ki ilk gebeligimdi zaten her muayenede sorup duruyordu hepsi öyle. İkinci gebeliğin neden yalan söylüyorsun mu diyevek doktor ona
0 oy
(616 puan) tarafından
Ben iki defa kurtaj olmak zorunda kaldım hastalığından dolayı hi karşıma çıkmadı ben söylemesem doktor bilmiyor
(11 puan) tarafından
Sağlık ocağı da öylemi peki?  Gebelik takip kartı veriyor ya orda belirtmez herhalde 2. Gebelik olduğunu değil mi
(616 puan) tarafından
Söylemesin onlar da bilmez karttada yazmazlar zaten yazsalar bile kurtaj olmuş, veya ikinci gebelik diye yazmıyor yazılarından asla anlamıyorsun
0 oy
tarafından
İlkinde bı tek gitsn yada önce girp doktra soylsn sonra eşi girsn doktor a sorsn soylmz oda sistemden cikarmi bilmiyorum ama ilk hamililgm her kontrol de ilk hamilikmi düşük falan oldumu diye soruyorlar gorunse sormz galiba keşke evlndmn soylesydnz adama nasil anlmdki ilk gece adam
(11 puan) tarafından
Doktora gitti canım. Belli olmadı ilk gün
tarafından
Belli olmstr da eşi acemi dir ondan yalnz yaptgnz gunah yalanla hayat olmz adama acikklmnz gerkrdi erkk kardsnz olsa aynı şey ona yapilsa kadini sokaga atrsnz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 92 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Serennn (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
17 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Slvr2446 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 200 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,982 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Saimee (1 puan) tarafından soruldu

403,659 soru

12,093,848 cevap

36,388 kullanıcı

...