0 oy
466 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,685 puan) tarafından
Asdfgghjjkkkkkk

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende olsam bende atmazdım 
tarafından
O atmamış sonuçta canım sen niye attın ki o atmadı diye atmazdım
(1,685 puan) tarafından
Utansın diye attım. Bir de sanırım benim diyetisyene gitmediğimi bedava onun listesinden yararlanmaya çalıştığımi düşündü kapak olsun diye attım.
tarafından
Heee sende atma demiş sana .ben olsam deyince öteki taraf olsam anladım ben atmazdin diyee
(1,685 puan) tarafından
Haahha ben de öyle anlamıştım şimdi çözdük :)
tarafından
Yok yaa niye atmayim ki ben atardım bende de saflık var millet bi değişik:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haklısın canım atsa ne olur sanki bence sacmaliyolar kibir depoları bazıları 
(1,685 puan) tarafından
Valla ben de çok iyi biri derdim hep ama insanları demek ki taniyamiyoruz
0 oy
(7,829 puan) tarafından
Bencil insan işte ... Allah akıl fikir versin uzak dur böyle hasetlerden . Demiyor ki belki sana özel liste çıkar benimki sana uymaz diye ben para verdim sende ver amacı
(1,685 puan) tarafından
Kız yani ben de zaten para verip diyetisyene gidiyorum onunkine mi kaldım. Sırf karsilastiracaktim onun için istedim onunkini asla uygulamam ki ona da söyledim böyle daha da yazmam yani
0 oy
(17 puan) tarafından
Ay bosver sinirlenme kuzum
(1,685 puan) tarafından
Aynen kuzum aman cevap vermicem olacak bitecek canımı sıkmaya değmez kendi salakligima yaniyorum :)
0 oy
tarafından
Bende dün başladım diyete ne saçma atsa ne olacak listeden bisey eksilecek sanki 
(1,685 puan) tarafından
Aynen öyle hani ben gitmesem para vermeyip onunkini uygulamaya çalışsam binevi anlarım. Ki ben öyle birine de veririm ne olacak ki fesatlık işte
tarafından
Ne olduğunu anladın bari canım bi daha çok samimi olma  ne var yani insan birbirine söylese.  Şimdi benle bi arkadaşımda  beraber diyetiyseyene başlıyoruz hemen hemen aynı kilodayız.  Berber gidersek diyetisyen e insan biribirine arkadaş oluyor motive oluyor yalnız güzel olmuyor yani
0 oy
tarafından
Atsa ne olur lisdedekiler mi bitermiss
(1,685 puan) tarafından
Sen git sana da yazsın biraz reklam yapayım dedi resmen. Sonra bnmkini istedi direk attım utansın diye
tarafından
Neee utanicak beee belkide hiç gitmedi diyetisyene filandaaaaa
(1,685 puan) tarafından
Doğru utanmaz bunlar ya bende salaklık ne soruyorsun ki bu devirde herkesin burnu havada herkes sadece havasını atar kimse kimseye burnunu yere düşürüp bir şey sormaz..
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Benden de isteyen oldu ben de göndermedim. Ama fesatlık yaptıgım için değil. Denemeye kalkar bir sey falan olur diye.
(1,685 puan) tarafından
Canım ne olabilir ki ilaç değil bir şey değil. Ki benim kendi listem var zaten belirttim ona da. Yine de herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım ben her isteyene atarım :)
0 oy
(1,847 puan) tarafından
İnsanlar cok tuhaf ya ben paylaşıyırum ne var bunda. Ya sanki canını istiyoruz gbi davranıyorlar ve bu tarz insnalar ünanılmaz derecede cok fazlalar. 
(1,685 puan) tarafından
Bence de ve çok tehlikeliler....
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Zaman kötü insalnlar çakal kuzum senin suçun yok..
(1,685 puan) tarafından
Aynen öyle canım zaman çok kötü gerçekten çok üzülüyorum kendime kızıyorum neden soruyorsun neden muhatap oluyorsun ki... Bırak isteyen zayıflasin. İçimden dedim ki yazayım ne kadar zayiflamissin diye motive olsun diye başlamıştım konuşmaya. Ama gerçekten bu aralar insanlardan hep böyle tepkiler alıyorum hangi konuda olursa olsun. Herkes bir kibirli herkesin burnu havada zaman çok kötü dünya çok kötü
(6,010 puan) tarafından
Sen kendini geriye çekersen ulaşılmaz olursan o zaman kıymete binersin cnm
0 oy
(52,225 puan) tarafından
Belki de gitmiyo diyetisyene ☺️
(1,685 puan) tarafından
Attı sonradan ben atınca hay Allah'ım insanlara akıl ver ya herkes bir kibirli dünya nereye gidiyor
0 oy
(3,050 puan) tarafından

Belki mide küçültme falan olmuş gizliyo :)

(1,685 puan) tarafından
Yok kız o kadar aşırı kilosu da yok
0 oy
tarafından
Sen niye attin ki insanlar çok acımasız ya konuşmayı bilmiyorla
(1,685 puan) tarafından
Aynen öyle çok acimasizlar canım ben asla öyle yapmazdm kim isterse istesin. Ben biraz utansın diye attım. Bir de sanırım bnm diyetisyene gitmediğimi bedava onun listesinden yararlanmaya çalıştığımi düşündü kapak olsun diye attım
tarafından
İnsanlık görsün fesat insanlardan nefret ediyorum
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ah ah sen resmen bensin ya nankörlük gorucegimi bile bile yine de insanlara iyi oluyorm lanet olsun içimdeki insan sevgisine
(1,685 puan) tarafından
Aynen öyle canım gerçekten lanet olsun içimizdeki insan sevgisine. Kendime kızıyorum neden soruyorsun neden muhatap oluyorsun ki diye... Diyorum ya bu aralar herkesten hangi konuda olursa olsun bu tarz tepkiler alıyorum gerçekten insanlar uçmuş burunları aşırı havada Allah yardımcıları olsun gerçekten..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 274 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,101 göst.
26 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 660 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 563 göst.