0 oy
977 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Kizlar 11 aylik evliyim cocugum yok esim ise gidecek diye saat 11 bucukta uyudu uyanmasin dkye kapisini cektim ciktim mutfaga gittim benimde ertesi gun misafirim gelecekti pojacanin hamurunu yogurdum bide kurabiyemi yaptim mutfakta ama cok dikkat ettim ses yapmadim cunku zaten kocamda odada uyuyodu.Sonra neyse yattim telefina bakiyodum kapi caldi baktim saat 2:40 korka korka gittim mercekten baktim alt komsum bende korktum acmadim cunku hic kavga edemem baya bi 5 dk falan caldi heralde kocam uyanmadi bende uyandirmadim cunku kocasi degil kadin gelmis ne yapabilir diye ertesi gun yonetici aradi dedi iste ses yapti kapilari carpti bi turlu uyutmadi beni falan demis ben mutfaktan cikmadim bile yoneticimde bosver o herkese oyle yapiyo dedi.İlk tasindigim zamanda ben 11 gun kayinvalideme gitmistim eve geldim 1 hafta olmadan yukari cikti  cok ses yapiyosunuz diye halbu ki hicbi ses yok zaten esim evdeydi 4e kadar uyuyodu adam.Kendide ramazanda balkonda kahkalar atiyor bagira bagira tum mahalle inliyor karsi binadakiler bile sikayetci olmustu evindede ayni oyle bagiriyo surekli kahkahalar sesleri hep benim evimde ben ona goz yumuyorum ama o bana boyle yapiyo.Binadaki herkesle cok iyiyim ama onunla iletisimimi kestim yoneticimizede soyle benimle muhattap olmasin dedim.Napicam ben ya bunla

29 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Kız ben olsam yapmıyosam ses yaparım kapıma gelince de acmam kudursun hossst yaz kapina:D

(52,099 puan) tarafından
Hostt yaz iyiydi☺️☺️
tarafından
Ahahhaha bu çok iyiydi ya da şunu yazsın, Ferhatlar ve küpekler giremez sjsskks
(52,099 puan) tarafından
Ferhat ne alaka diyecektim cennet mahallesindeki ferhat mi canos☺️
tarafından
He ya o repliği unutamıyorum :D
(52,099 puan) tarafından
Repliği bilmiyorum☺️
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından

Apartmanda kimseyle görüşmüyorum görüşmem de mesafe iyidir 

Tepkini koy
(336 puan) tarafından
selam dahi vermem ona artik
(7,619 puan) tarafından
Hadsizlik yapmış
0 oy
(8,041 puan) tarafından
Ev alma komşu al diye bosuna dememişler. Ağzının payını verin altta kalmayin
(336 puan) tarafından
Cirkef insanlarla basa cikamiyorum hic ramazanda karsi binadaki cikti bagirdi buna iste yeter artik falan diye ona bile uste cikti
tarafından
Cirkef insanlar tam bana göre, :) ben cirkef seviyorum çirkef kudurmak benim zevkim insan olmayan olamayanlara çok güzel gıcıklık yaparım
0 oy
(52,099 puan) tarafından
Valla Allah kolaylik versin arkadasim.evini satti boyle komsu yuzunden muslugu acinca o sesten rahstsiz oluyomus onunkide
(336 puan) tarafından
Vallahi cok zor ya bunaltiyo insani artik
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Inadına ses yaparim asagida kudurup dursun s.lak karı kapiyida acma gelince karsilasincada muhattapim degilsin de birsey diyecek olursa 
(336 puan) tarafından
selam dahi vermem zaten artik
0 oy
(254 puan) tarafından

Benim oturduğum eve gönder canım gürültü neymiş görsün üst kattakiler anlatır ona :D:D

(336 puan) tarafından
oyle insana oylesi laxim zaten :D
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Bu tamda bizim alt komşumuz. Evde olmadığımız günlerde bile ses yaptığımızı söylüyorlar
(336 puan) tarafından
aynen oyle kafaya takiyolar heralde tv yi falan kapatip bizi dinliyolar
(254 puan) tarafından
Yine de dikkat et canım inatlaşma polisi arayıp şikayet ederse kabahatler kanunundan cevza yersiniz çirkefle çirkef olma ben de yapamıyorum böyle insanlarla :)
(3,886 puan) tarafından
Kizz kendisi nasıl çirkef gün içerisinde çığlık atar bağırır kızı gümbür gümbür ses yapar ama biz hiç kapısına gitmeyiz veyahut duvara vurmayiz ama o çıt sesi duysa direk yukarı vuruyo
tarafından
Aynıydı kızı 5 yaşındami aynısı bizim eski komsu
(254 puan) tarafından
Densiz işte canım bulaşma daha çok inatlaşır :D benim üstteki de öyle çünkü
0 oy
tarafından

Cekecen içeriye yer misin yemez misin ağzını burnunu kırıp bide polisi arayıp haneye tecavüz var dicen böylesine :D münasebetsiz geri zekali

(336 puan) tarafından
ay cok mantikliymis bu  :D
tarafından
Derdini kimseye anlatamaz gram da ceza almazsın.  Kalkmış gelmiş o kadar boş gondermemek lazım komşu hakkı:))
0 oy
(306 puan) tarafından
Aynı sıkıntı bendede var ama benimki assadan yukarı bagriyo deli kapıya çıkma cesareti yok ah bı ciksa onu sürüye sürüye evine geri indirxem.o kadar sinirliyim ona. Öyle tiplerle sitede kimse muhattap olmuyo zaten sizinkide aynıymış. Çokta sıkma canını ama yumuşaktı davranma tavrını köy bence kapıya gelirse 
(336 puan) tarafından
Ya boyleler cok rahat anlamiyorum gecenin bi vakti kapimi calarken kocamin acacagini hic mi akil edemiyo yani kocamda simdi hadi bi calsin o kapiyi atlette acicam kapiyi diyo  :D
(306 puan) tarafından
İyi demiş o saatte gerçekten anlık sinirle adamı katil eder öyle.tipler :D
0 oy
(20,669 puan) tarafından
Bak ne güzel demişsin muhattabı kes tekrarlarsa kükre iyi bi bida gelmez 
0 oy
(306 puan) tarafından
Aynı sıkıntı bendede var ama benimki assadan yukarı bagriyo deli kapıya çıkma cesareti yok ah bı ciksa onu sürüye sürüye evine geri indirxem.o kadar sinirliyim ona. Öyle tiplerle sitede kimse muhattap olmuyo zaten sizinkide aynıymış. Çokta sıkma canını ama yumuşaktı davranma tavrını koy bence kapıya gelirse 
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Ne olursa olsun kapina gelmeye hakki yok yönetici diye birsey var o saatte hangi hakla geliyor kapina  ben olsam ongeve yöneticiyi arardom.hayirdir ne hakla kapima geliyor diye dengesizlik
(336 puan) tarafından
sabahi bile bekleyememis hanimefendi
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Sesin geldigi yonu iyi tayin edememe problemi var sanirsam komsunun
(336 puan) tarafından
ya da mutfakta uyuyo :)
(9,650 puan) tarafından
Belkide :)
0 oy
tarafından
Kiz yaşlı mı kiskaniuordur belki. Evde çocuk yok biesey yok 2.40 da kapıya gelinmesi nedir tövbe.

Bosver takma. Millet covidden evde kala kala.kafayi yedi saracak yer arıyor 
(336 puan) tarafından
30  yasinda  :)
tarafından
Hahaha kıskanıyordu seni diyim.:)))
Salla ya millet kocasına.saramayinca millete sarıyor.belli de yani aradığın bende yok yanlış kapıdan diye
0 oy
(337 puan) tarafından
Benim üç yaşında oğlum var çok yaramaz dolapları döker yerlere durmadan bir şeyler vurur oyuncaklarini fırlatır bazen yapma dediğimde basar yaygarayi kıyameti koparir..

Ben evime taşınali dort ay oldu geçen üst komşum aynı zamanda bina yoneticisi aidat için geldi oğlum kapıya çıktı sen çok ağlıyorsun gece hiç durmuyorsun dedi eşim kapidaydi ses etmedim ammma ve lakin ben kapıda olmuş olsaydım adamın anlini karıştırirdim ben bu evde yaşıyorum çocuk o ağlar da seste yapar benim kapıma binadan tek bir kişi gelirse ses geliyor rahatsız oluyoruz diye binayı başlarına yıkarım ben evimde konuşmayaymi gulmimmi kapı kapatmimi size ne ben olsam o karının saçını başını yolardim al size ses derdim haydee
(336 puan) tarafından
keske bende yapabilsem ama iste yapamadim
0 oy
tarafından
Si.c agzina at kenara müstehaktir kapina gece gelmek nedir 
(336 puan) tarafından
terbiyesizlik cidden ya kafayi yedim bende
tarafından
Yiyene kadar bi guzel yedirt canim
0 oy
(66 puan) tarafından
Ben bilerek ses yapardim heralde, en ufak seye bunu yapiyosa asil ses nasil olurmuş görsün. Gelirsede şikayet edin der gecerim bişey yapamaz zaten. Benim evimde hiç durmayan evin icinde durmadan arabasini süren minik bi oglum var inanilmaz ses yapiyoruz ister istemez ama kusurabakmayin dedigimde olur cocuk o diyolar sağolsunlar. Komşu yeri geliyo aileden daha yakin oluyo böyleleri gercekten insani zivanadan çikartir.
(336 puan) tarafından
aynen khle ya bende cocukta yok yinede boyle yarin birgun cocugum olsa evi basima yokacak heralde
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Belli o kafadan kontak hamur yogururken nasıl bı gürültü yapmış olabilirsin ki
(336 puan) tarafından
bende anlamadim ki kapi sesi geliyo denis herlade  zevkine mutfagin kapisini kapadim kapadim actim
(1,555 puan) tarafından
Millet iyice tozuttu
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ben yeni evlendiğimde de başımda böyle bir bela vardı. Evde TV olmadığı halde TV sesi çok geliyor diye şikayetleniyordu. Bir şey olmadan pısırıklaştırmaya çalışıyorlar. Göz yumma ağzının payını ver 
(336 puan) tarafından
muhattap olmuyorun artik valla
0 oy
tarafından
Valla bacım sohbeti kes baktın işi buyutuyo git karakola şikayet et ben bıktım tüm komşulardan üst katında biri vardı kadın gece gündüz demiyodu sandalye koltuk itip çekiyordu sürekli eşyaların yerini değiştiriyodu her camdan biseyler silkeliyodu ki silkeleme günü var herkes halı kilim ne varsa o gün sadece balkondan silkeliyo benimki hele bu gün temizlik yapmış kovandaki suyu balkondan aşağı dökmüştü eşim delirdi onlar taşındı yerine gelen gece 12ye kadar süpürge calistiriyo çocuklarına bagiriyo bağıra çağıra şarkı soyluyo bi ilk taşındığı zamanlar sesimiz geliyo mu kusura bakmayın çocuklarım var diyodu çocukların sesini daha hiç duymadım hep kadının sesi yan komşum benim yatak odasıyla bitişik akşam 11i geciyo saat müzik dinliyo ama sanki ben açmışım gibi geliyo ses eşim bi gün gitti uyardı daha saat erken ki dedi gece 11e bi gün sabak 10 buçukta yine müzik açmış eşim delirdi gitti kadına abla napiyosunuz siz ya ne gece sesin bitiyo ne gündüz ben vardiyalı çalışıyorum ne gece uyutuyon ne gündüz bıktık yaa dedi kadın bende sizden bıktım benim genç kizim var evde dinliyo başımda kocam yok gece yarısı benim evime geliyosun şikayete oylen olmuş bugün temizlik günü kızım açmış temizlik yapıyoruz diye dedi bi de üste çıktı kadın alt komşu desen evde sigara iciyo olduğu gibi giderlerden havalandırma dan benim eve geliyo 
(336 puan) tarafından
gercekten insanlar cok hadsiz ve saygisiz ya
tarafından
Aynen öyle yan komşum bi de diyo ki ilerde sizin çocuğunuz olur bende onun her sesinde gelir size kızarım diyo kıyasa bakar mısın koca kızına müziğin sesini kistirmiyo benim bebeğim ağlayınca kavgaya gelecekmiş işin kötüsü o da ev sahibi bende yoksa şimdiye çoktan tasinirdin 7 ayda biktirdilar her yerini özene bezene yaptirdigim evimden tat tuz alamıyorum
(336 puan) tarafından
ayni bende oyleyim ya bebegim olunca napicaksam.o yakinda dogurucak bende ona oyle yaparim o zaman
tarafından
Valla ben 7 aydır susuyorum dogumuma 3 aydan az kaldı bak bacım buraya yazıyorum sen şahit ol eğer olsun yanım çocuğum agladiginda ilerde büyüyünce ses gürültü yaptığında o kadın gelirde bişey derse bende açarım bayramlık ağzımı kavgaysa kavga herkes yapıyorsa kimse bana bişey diyemez

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 774 göst.
24 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
49 cevap 1,617 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.