0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (878 puan) tarafından
Tsunami çıktı sanki kapılar pencereler ugulduyor rüzgar sesinden çok ürkütücü 

6 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından

Oooo en sevdiğim ya yerinde olmak isterdim bacı ofya:angel:

(878 puan) tarafından
Çok güzel gerçekten de rüzgârı da sert yağmur desen bi başlıyor aralıksız 3 5 gün yağıyor:))
-Reklam-
0 oy
(7,797 puan) tarafından
Berbat berbatt dışarıyı çıkmaya korkuyo insan 
(878 puan) tarafından
Sigara için balkona çıkıyorum hemen bitiyor rüzgardan :))
(7,797 puan) tarafından
Ahahah :)) ucarsin dikat et
(878 puan) tarafından
Muhtemelen :))
0 oy
(177 puan) tarafından
Bu sene kış gerçekten zor geçiyor soğuk bir yandan yağmur dersen aşırı yağıyor rabbim zorda olanların yardımcısı olsun inşallah ozellikle çiftçilerin 
(878 puan) tarafından
Amin ya bende onu düşündüm 2 dk balkona çıkıyorum donuyorum Rabbim dışarda kalanların yardımcısı olsun
0 oy
(3,090 puan) tarafından

Kıçımız donuyor kiz panjurlar kirilcak :angel: neresindesin antalyanin

(3,090 puan) tarafından
Ay her ay 1670 odemektense o parayı kac ton kömürle oduna veririm kemiklerim ısınır en azından klimayla ısınamıyoruz evin altı boş dükkan ne kadar klima açık olursa olsun yerler buz canim
(878 puan) tarafından
Haklisin aslında Allah yardımcımız olsun çok zor bizim evin altı da Depo yerler dediğin gibi 40 da yakarsam buz gibi 45 de iyi oluyor bu seferde yüklü geliyor napalim çocuk icin açıyoruz
(3,090 puan) tarafından
Bendede iki tane ufak var biri 3 yaşında diğeri 1 buçuk yaşında kapıyı hiç kapatmiyorlar klima tam ısıtıyor dinlenmeye geçecek benimkiler kapıyı açıp kaçıyorlar gene hemen soğuyor klima gene ısıtmak için enerji sarf ediyor işimiz zor allahim sonumuzu hayır etsin
(2,080 puan) tarafından
Yok  bacım  veremezsin kömürün  tonu 5 bin  odunda 1000 tlden  başlıyor  doğalgaz  gibisi  yok  iki  haftalık  yakacağım 10 torba  kömüre 750 tl verdim
(3,090 puan) tarafından
Iki çocuklu anne annemler köyde surekli odun çıkıyor tarlalardan oduna para vermeyiz bi kömür alırız kiz en azından paramla ısınıyorum derim  1670 tle faturaya karşılık isiniyormusun desene bi klima isitmaz doğal gaz olsa hiç zoruma gitmez çünkü tüpte içinde zaten tüp olmuş 280 ama ısıtma tipi klima olunca zor
0 oy
(56 puan) tarafından
Aynen çok fena bş hava var bir aylık bebeğimde var üşücek diye korkuyorum 
0 oy
(20,248 puan) tarafından
Şuan bişey yok. Bölge bölge de degisiyo gerçi Antalya..bi mahalleye yağar birine yagmaz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 479 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 372 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde BirAnne20 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 279 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 142 göst.