Evet kızlar ikinci kızım geliyor hayırlısı ile. En çok eşim sevindi kız olacağı için. Hemen isim düşünmeye başladı. Üç tane kız istiyormuş beyimiz. Neyse sağlık la gelsin inşallah. Bide bugün hastanede gördüğüm bı olayi anlatayım çok üzüldüm gerçekten. Doktor iki kişi alıyordu odaya. Benle beraber bir Suriyeli kadın girdi içeri. Doktor ultrason la baktı ve sekretere dedi tercümani çağır diye bende bekliyorum .. sekreter dedi adete göre bebek 44 haftalık. Doktor da baktı ultrason da 35 haftalık. Bende sandım ki geriden geliyo bebek. Tercüman içeri geldi doktor dedi kadına anlat. Bebek yaşamıyor yatış vercez ölü doğum yapacak. Önceki bebeğinide kaybetmiş kürtaj olmuş kadın. Çok üzüldüm gerçekten. Tercüman anlatınca kadın önce bı şok geçirdi sonra ağlamaya başladı. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Ama doktor şaşırdı kendi kendine dedi hareketlerin durmasında damı anlamadı şimdiye kadar. Demek ki olacağı varmış. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Anlatmak istedim. Çünkü aklımdan çıkmıyor.