0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Öncelikle uygulamayı yükleyip beraber geziyorsunuz. Bende burdan birinden öğrendim. Çevremde birileri bu uygulamadan hediye de almış. Fakat uygulamanın kullanımını ankatcam biri varmı. Çünkü dün ki adım sayıların bugün sıfırlandı . 

Bu arada davet kodu ile giriş yapılınca adım parayı hem ben kazanıyorum hem davet kodunu kullanan kişiler adım para kazanıyor. 

Davet kodum: 

QLSDBBU

3 Cevaplar

0 oy
(2,124 puan) tarafından
Canım 12 den önce enerjini yükseltip adımları dönüştürmen lazım dı o yüzden sıfırlandı 
tarafından
Hade yaaaaa. Nereden onu yaocam ??
(2,124 puan) tarafından
Hemen orda adımların altta işaret var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adım para esittir dolandiricilik sey gibi dusunun saadet zinciri gibi ayni hani su reklam izleyip para kazaniyorum diyenler vardi bi ara burda sonra haberlere cikti adamlar hesabi kapatip paralarini alip kacmislar kim kime yuruyon diye para veriri bi kazanci yoksa 
tarafından
Kız gerçek para degilki. Puan yani
tarafından
Para puan ne farkeder once hediye verirler sonra pırrr
tarafından
Aynen ya hıc guvenılır degil ben tlf ındıremem oyle uygulamaları, nıye hediye versnkı adım atmayla
tarafından
Aynen . Para verilmiyor. Üç dört ayda ancak bir küçük çaycı alirsin
tarafından
Yani o uygulamalara izin veriyosunuz mesela telefondaki herseye ulasabiliyo rehber resim mesajlasma uygulamalari falan
tarafından
Ama bunu her uygulama yapiyr bir fotgraf duzenleyici bile . Dolandırıcılık mi kizzzz. Korkutmayin ha
tarafından
Bu tarz uygulamalar dolandirma amacli sen bilirsin yakinda bu adimpara haberide cikar zaten
tarafından
Esıme soyledım sakın indirme dedı.. Evet herseye erısebılıyorlar banka hesaplarından korkuyrm
tarafından
Ah sakal birakacam ben anam olmuyo sözümü dinlemiyolar :))
(86 puan) tarafından
3 4 ay sonra çaycı yerine mahkemelik olmasında:))
tarafından
Aman valla yazik olur resmen savas veriyorum reeldede bu tarz uygulamalari soranlara
tarafından
Ahaha sakal bırak yakısır :))
tarafından
Profilimdeki gibimi skksjd
tarafından
Hee boyle olsun ☺️☺️
tarafından
Badem yagi falanda aliyimda gurlessin bari oldu olacak :)
tarafından
Aynen Iyı olur sjshshhs
tarafından
Aynen mihri haklısın bacım bnde dün indircktm eşim senin dediğinin aynılarını dedi kız vala +++verdim sana indirmeyin kizlar sonra sizden misliyle alicklar
tarafından
Canım ben başka uygulamadan oral b diş fırçası kazandım hemde şarjlı ;) bu kadarda güvensiz olmayin
tarafından
Valla bu zamanda hıc bıseye guven yok cnm
tarafından
Siz bilirsiniz :)
tarafından
Aynn vala Zehra
Kız korkuyoz napalm papatya:))
tarafından
Papatya buyuk ihtimalle banabaktan aldi hediyeyi:)
0 oy
tarafından
Canım o senin davet kodun degilki. Dün bir arakdas paylaşmıştı. Onun davet koduydu bu 
tarafından
Teşekkürler düzelttim için. Bende ordan almıştım. Arkadaş grubuna sordum kullanan varmışm peki 12 den önce nasıl adım parayı dönüştürecem. Nerden ?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 90 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 851 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 824 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,612 soru

24,212,805 cevap

338,229 kullanıcı

...