0 oy
562 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (67 puan) tarafından
Uygulamayi kullanan var mi kazandiginiz hediye oldu mu kargo da mi bedava? Cok zor para kazanılıyor 100 adim 0,01 tl

11 Cevaplar

0 oy
(14,695 puan) tarafından

image

Valla bilmiyorum bende dün indirdim. Eşime de kendime de eşim 10.000 adım atıyor günlük bu da rekoru 

(14,695 puan) tarafından
Valla inşAllah donmeyiz kanka gördüm burda da yazanı ama dün birisi paylaşmış tost makinesi almış
tarafından
Reklam seysindede oyleydi para kazandirmislar once  sonra fazlasini carpip gitmisler dkdkjx
(14,695 puan) tarafından
Allah korusun kız bı çaycı alıp kapatacam hesabı :D
tarafından
Cayciyla beraber mahkemelere gitmede ahahhaha
(14,695 puan) tarafından
Aahhahaha kucağımda çaycı bunun için yaptım hakim beyy☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende indirdim ama inşallah doğrudur 
0 oy
(5,699 puan) tarafından
Müge Anlı nin bir sözü var kimse kimseye bedava su vermez vardir bir hin oglu hiniklik bence
(9,242 puan) tarafından
Eweturunler geliyor ama puan zor kazanılıyor.bedava bişey yok ortadasen puanları kazanırken reklam izliyorsun reklam veren şirketler zaten dünya para yatırıyor uygulamaya hedıyelerde onlardan cıkıyor
(5,699 puan) tarafından
Anladim canim inşallah alirsiniz ozaman
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Bende dün indirdim ama ama inşallah dolandirilmayiz 
(67 puan) tarafından
İnşallah canim
tarafından
Dolandirilacak birşey yok ki bence yani bende kullanıyorum sonuçta ne bilgi veriyoruz ne iban ne başka şey nasil dolandirilir ki burada insan :)
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Bende indirdim inşallah çay makînası ya da kahve makînası çıkar da kardeşimin çeyizi ne koyarım :) :) alacak gücüm yok bari böyle olsun 
(67 puan) tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
tarafından
E posta ma erişim için sürekli giriş istiyor yani e posta mı verirsem erişimi kabul edersem herşeyim adımparaya paylaşılacak yani fotoğraflar e maillerim kimse kimseye zırnık vermez hele bu devirde var bi b. Oklık altında 
(67 puan) tarafından
Cogu uygulama istiyor zaten
tarafından
Kız zaten çoğu şeye erisebiliyorlar ki telefonumuzda WhatsApp bile öyle şuan herseyimizi görüyorlar instagram da oyle Facebook mesela nasıl atıyorum bir çaydanlık bakıyorsun Trendyol dan veya başka yerden her yerde çaydanlık çıkıyor karşımıza elbise bakıyoruz elbise cikiyor
tarafından
Çoğu uygulama güvenilir degil ki her uygulama indirilmez işte onu demek istiyorum her uygulamaya da bilgi vermek ne kadar doğru güvenilir olmadıktan sonra
0 oy
(185 puan) tarafından
Kızlar bende eşimde tyzemde var tyzem termos aldı eşim oğluma denge tahtası aldı doğru güvenle indirebilirsiniz
(67 puan) tarafından
Zor birikiyor ama
0 oy
(276 puan) tarafından
Banka hesaplarına erisirmi erismezmi dolandirilirmiyiz bilmiyorum ama ben ve eşimde kullaniyoruz eşim çok yürüyorçanta aldı kızıma dijital yazı tahtası aldı.ben daha biriktiriyorum bakalım
(67 puan) tarafından
Kargo vs hersey onlara ait degil mi birde yeni urunler cikiyor mu sınırlı ya
(276 puan) tarafından
Evet canım hiç bı ücret ödemedim.urun bitince yeniden stok yükleniyor .yeni ürünlerde geliyor ara sıra.ornek veriyorum çaycı bugün tükendi gözüküyor Max 2 gün sonra yeniden stokta oluyor
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Ben güvenemem böyle şeylere 
0 oy
tarafından
Ah ah millet aç ayı. Sonunu zor getiriyor ..herkez indirimli ücretsiz ne varsa tehlikelidir olsa deniyo valla. Ben guvenmem böyle şeylere tehlikeli geliyo bana..
tarafından
++ aynn öyle
tarafından
Tüm  bilgilerine giriş izni veriyorsun sonuçta nasıl güvenelim yani
tarafından
Aynen öyle çok tehlikeli ins.bisiy.olmaz baya insan nadir olur..neden bedeva veriyolarki.anlamadim.. gerçi şu zamanda bedeva mezad bulsan nefes aldığım yeter girelim modundayiz..demin yumurta süt aldım yoğurt yapıyorum evde.. yumurtaya zam gelmiş yine...kaynanam paşa yapmış 500 tl harcamış bize..ne yapicaz bilemiyorum..böyle seylerden nefes umar olduk
tarafından
İhtiyacım ordaki ürünlere cnm tost makinem var demliğim var çaycıyı napcam..evet herşey pahalandı ama dünya geneli böyle cnm virüsün acısı yeni çıkıyor ekonomi kötüleşecek denmişti zaten en baştan en son patlak verdi işte
0 oy
(445 puan) tarafından
Sizde dolandırılmayınn lütfen sabitle kuzenime mesaj gelmiş şua kadar borcunuz var diye... 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 240 göst.
29 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 2,179 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Berramm (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
15 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu

405,801 soru

12,161,051 cevap

36,606 kullanıcı

...