0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Varmı bunu uygulayan kızlar zayıflatıyor mu hangi saati yaptınız neler yediniz ben biraz araştırdım ne yediğin değil kaç saat aç kaldığın önemli yazıyor ama ekmek ve karbonhidrat yok tabiki kahvaltı ve akşam yemeği arası 8 saat olcak o arada sadece sıvı tüjetilcek doğrumu anlamışım yaoabilşrmiyim bilmiyorum beni tek kahvaltı zorlar cünkü seviyorum kahvaltıyı patates kızartması kuymak ohhh :))) 

3 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından

Beeeeeeeeeen. :)

tarafından
Canım az anlatırmısın nasıl yapılıyor bazısı diyo kahvaltı sonrası günü sıvı tğketimiyle gecircen akşam emgec 7 de yiyip bişey yenicen daha öylemi
(7,118 puan) tarafından
Ben 18/19 saat ac kalıp kalan zaman da sadece 2 öğün besleniyorum. Aclık penceresi acıkken  sekersiz çay kahve, bitki cayı tüketebiliyorsun. Tabii bol bol da su. Ne yemek istediğin sana kalmış. Tabii amacın kilo vermekse dikkat etmek zorundasın.İlk öğününe ister kahvaltı ile basla ister yemekle. Örnek vereyim. Sabah 11 de kahvaltı yapıyorsan aksam 7 de yeme işini tamamen bitireceksin. Su an ideal olanı 16/8. Ben 18/6 ya geçtim. Yemek işini 6 saat de değil de 5 saat de bitiyorum. Çünkü acıkmıyorum artık.
(7,118 puan) tarafından
Bu arada diyet gözüyle bakma canım yasam şekli olarak benimse, yasam kalitenin arttıgının farkına varırsın.
tarafından
Sabah 11de kahvaltı da neler yiyio sun ekmek varmı bide kahvaltı sonrası akşam 7ye kadar ara öğün yokmu misal kahve yanında fındık badem yada tek elma muz VS gibi tek ara öğün
(7,118 puan) tarafından
Ben ara öğün yapmıyorum canım. 2 den önce kahvaltı yapmam. Bu yüzden ara öğüne ihtiyac duymuyorum. Ekmek tüketmiyorum ama yulaf unu ile falan krep tarzı seyler yapıyorum. Lavas yemek istiyorsam tam buğday unu ile ince şekilde yapıyorum. Ceviz, fındık falan tüketeceksem kahvaltı da yiyorum. İsteyen ara ögün yapabilir tabii ki.
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Cok gereksiz vır diyet turu
(7,118 puan) tarafından
Neden çok gereksiz olsun ki. Bu diyetle 1 ay da 9 kilo verdim ve 7.9 u yagdan.  Size uygun olmayabilir ama gereksiz demeniz saçma. Bir cok insam bu beslenme düzeni ile şeker, tansiyon insülin direnci gibi saglık sorunlarından kurtuldu. Bu diyet değil yasam sekli. Aclık penceresin de organlar dinleniyor, kendilerini onarıyorlar.
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben yediğim zamn kendimi tutamıyoruz buyuzden ben girdimmi direk şu orucu yapıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 239 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 399 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu