0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından
9600 kilosu 3 aydir ..Anne sütü almıyor mamayida bir yaşında kestik çünkü hiç içmiyodu bitek süt içiyor şimdi beslenmesi çok iyi onun dışında çok severek yediremedigim tavuk ve balık var yinede yediriyorum ama.vitamin vs herhangi bişey kullanmıyoruz geçen kan tahlilleri de temiz çıktı ama doktor yinede devit verdi biz anne baba olarak canımız sıkkın nasıl kilo aldirabilirim gece bişey iciriyorum süt mü icirsem onun dışında balık yağı da düşünüyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(3,884 puan) tarafından
Kızım iki yaşında 11 kilo zayıf ama elimden birşey gelmiyor
(163 puan) tarafından
Ya bı sebebi olabilir altında seninkide zayifmis canim 3 aydır hicmi kilo almaz bı bebek moralim bozuluyor
-Reklam-
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Benim eltimin kızı 4 yasında 13 kilo 650 gram

Görümcemin kızı 3 yasında oda 13 kilo 650 gram doktora gittiler herşey normal ama iştah yok herşeyide yerler ama
(163 puan) tarafından
Her çocuk farklı tabiki bizede hep normal diyo doktor ama 3 aydır yerinde sayıyı çocuk
(1,879 puan) tarafından
Benim oglum 7 aylık olacak 2 gün sonra 9500 kilo doktor banada normal dedi dogum kilosuna bakılıyor dimi
0 oy
(121,700 puan) tarafından
saglikli olsunda kilo onemli degil
(163 puan) tarafından
Öylede yinede alsın istiyorum zayıf görünüyor baya
0 oy
tarafından
Almayınca almıyor canım beslenmesi ve değerleri iyiyse takma fazla.  Benim kızım 14. Ayından beri 1 kilo aldı şu an 21 aylık. Ama iştahı da iyi kan değerleri de çok takmıyorum 
(163 puan) tarafından
O kadar yemeye almıyor yemese nolcakti acaba.Balik yağı kullanıyomusun canim
tarafından
Aynen yani boyu 96cm oldu çok uzun yaşıtlarına göre. Hayır ama herhangi 2 kase çorba içer içine mutlaka kemik suyu , et suyu vs koyuyorum. Demir ve d vitamini de haftada 3 kez falan hala veriyorum
(163 puan) tarafından
Kemik suyu bende kullanıyorum hep 1 yaşından donra Demir le deviti kesti doktor şimdi yine devir verdi
0 oy
tarafından
Benım kızımda 16 aylık 12. Aydan beri aynı kıloda hıc kılo almıyor ama vermıyor da çok hareketlıler ondan bence
(163 puan) tarafından
Benim kızımda çok hareketli ama bakıyorum o kadar her bebek hareketli ekstra bişey kullanmak lazım mı bilmiyorum ki
tarafından
Yooo bence fazla kılo da ıyı degıl kı ya, ben hıc takmıyorum valla doktorda ıyı dedı kılosuna
(163 puan) tarafından
Canim fazla kilo değil derdim 3 aydır aynı kiloda sorun o
tarafından
İşte almıyorlar hareketlendıklerı ıcın benımkı de almadı hıc
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Oglum 1 yaş aşısında 10 kilo 50 gr di bugün doktora götürdüm rutin muayene 15 inde 16 aylik olacak 10 bucuk kilo geldi boy da 81 cm çok normal gayet güzel kilosu dedi kan değerleri demir de vitamini herşey güzel cikti ben haftada 2 kez balık yağı veriyorum çünkü 3 kere balık yedirmem mümkün olmuyor taze bulamıyorum pek d vitamini kullaniyorum birde bu sekilde yemesi de guzel ama çok hareketli 4 tane azi dis çıkardı sinfu köpek disleri geliyor dis dönemi  kilo almamaları cok  normal dedi doktor 
(163 puan) tarafından
Hangi marka kullanıyosun canim balık yağını
(1,741 puan) tarafından
Ocean balik yagi kullaniyorum  canim portakal aromali
(163 puan) tarafından
Sağol canim
(1,741 puan) tarafından
Haftada iki kere  tatlı  kasigi ile cnm doktorumuz oyle dedi bugün rica ederim
0 oy
(786 puan) tarafından
Benim oğlum 20 aylık 10 kilo kilosunu takmıyorum sağlıklı olsun da kilolu olacakta. Ne olacak hasta olmasn yeterlidir bnm için
(163 puan) tarafından
Sağlık desen o da yokki canim iki haftada bı grip oluyor ve herseyinede o kadar dikkat ederim ona rağmen
(786 puan) tarafından
Benimki de öyle yemediklerinden bağışıklığı zayıf oluyor
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kız benim kız 4 yaşında anca 16 olmuş bir yaşını anca geçmiş ne yapcan fazla kiloyu
0 oy
(10,933 puan) tarafından
Sağlıklı ve besleniyorsa kafaya takmayın kiloyu . Sırf kilo alacak diye bazı yöntemlere başvurmayın vitamin desteği yapabilirsiniz 
(163 puan) tarafından
Aynı kiloda takılı kalması canımı sıkıyor canim 3 aydir ne almış ne vermiş ben mi biyerlerde eksiklik yapıyorum diyorum
(10,933 puan) tarafından
Kafanıza takmanız normal inşallah kilo alır en kısa zamanda kuzum ❤️ ocean balık yağı iyi geldi bize
Ha bide doktorumuz zinco vermişti çinko eksikliği yoktu ama yazmıştı ondan sonra baya iştahı açılmıştı ama bizde İshak yaptı malesef bıraktık aklınjzda bulunsun
(163 puan) tarafından
İnşallah canim sağol benim kızım çok yemek yiyor istahinda bı sorun yok şükür ama balık yağı ve devit kullanmayi düşünüyorum zinco bendede var ama hiç açmadım bile ne şekilde kullanıyosun onu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
29 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CanOglum (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
17 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

401,181 soru

12,007,040 cevap

36,194 kullanıcı

...