0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ya yanlış anlamayın beni sakın öyle söylemek istedim bunu benim eşim 2 3 günde bir diş fırçalıyor ben bazen günde 2 kere bazen bir kere ama hergun fırçalarım bu konuda çok hassasım yani.  eşim fırçalamayincada ağzı çok kokuyor gerçekten çok tiksiniyorum o yüzden iliskiye bile girmek istemiyorum artık midem gerçekten almıyor o kadar söylüyorum ama üşeniyormusss. diyemiyorum da midem bulanıyor böyle diye sizdede varmi böyle valla napcam bilmiyorummmm
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
tarafından
Eşim ağız bakımına aşırı düşkündür bu konuda bende çok titizim. Ama eğer öyle olsaydı direk söylerdim sanırım. Bu durum hoşuma gitmiyor bazen yaklaşmak istesemde olmuyor derdim kırmadan 
(92 puan) tarafından
Ben söyleyemiyorum işte çok alıngan napcam bilmiyorum yaaa
tarafından
Kırmadan soyle mesela sen fırçalsmsk için kalktığında hadi askm birlikte gidelim bugün unuttun sanırım de. Yada uykumuz gelmeden kalk aradan çıkaralm falan de olmaz mi
(92 puan) tarafından
Olur guzel Olur da söylemiştim bi kaç kere uğraşamam sabah işe giderken fircalarim diyodu Allahim delircem yaaa ulan ise giderken fircaliyon da bana niye fırçalamiyon anlamadim  ayy gülmek istemiyorum  aslında yüzüne direk söylemek istiyorum agzin iğrenç kokuyor git dişlerini fircala diye ama diyemiyorum :D
tarafından
Kız asdafafa :D sende deseydin aşkım ağzını millet opmuyor millete güzel kokmasina gerek yok. Benim için fircalaman lazm diye :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Asliiada41 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 966 göst.
16 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 453 göst.
0 oy
19 cevap 588 göst.
10 Aralık 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu

409,057 soru

12,294,583 cevap

38,296 kullanıcı

Kategoriler

...