Biraz dertleşmek istiyorum. 35 haftalık hamileyim. Eşim 3 gündür hasta evde yatıyor bugün kaynanam geldi daha içeri girer girmez eşimin uzerindeki atleti tutmuş yakası siyah yikamiyor musun dedi bende eşimde baktım bişey görmedik halbuki. Bana kaçta yikiyorsun beyazları diyor kayinbabamda da yanında damimiz var bizim en üst katta oturuyorum giderlerim tıkanıyor temizlenmesi gerek ben su taşıyıp yıkıyamiyorum damı yıkadılar laf ede ede merdivenleri yıkadılar laf ede ede balkonu yıkadık beraber hiç yikamiyor musun diyor balkonda musluk yok riskli gebelik yaşıyorum halende ne zaman gelse evime bakıyor temizliyemiyorim bilmiyorum yetişemiyorum ağırlaştim bide eşimde hasta 3 gündür evde moralimi bozdu o gidince oturup ağladım onlara yardım ettim diye belim özel bolgeme ağrı girdi. Canım çok sıkıldı dibimde oturuyor yan binamda ben Allah'a havale ediyorum beni çok üzüyorlar sesimi çıkarmıyorum çekiniyorum elimden geldikçe saygıda kusur etmiyorum bi kere bile cevap vermisligim yok yinede sevmezler beni ((
1,492,615 soru
24,388,912 cevap
349,160 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın