0 oy
867 göst.
Aile kategorisinde (2,988 puan) tarafından
Esim asker göreve gidecek evin kirasını doğalgaz merkeizi sistem olduğu için ödeyecek 

Beni ailemin yanjna bırakmak istiyo ben yol uzak diye vede gece gideceğimiz için oğlan üşür hastalankr diye gitmek istemiyorum Mart ayında doğalgaz kapanır havalar duzelir dedim 

Ailemde.esimde.kustuler

22 Cevaplar

0 oy
(576 puan) tarafından
Bebeğinle yalnız kalmanızı istemiyo 2 tarafta. Benim eşim de göreve gitse uzun süre ya aileme giderim ya da onlardan biri yanıma gelir. Çocukla tek başına zor canım. Yakın arkadaşın komşun da olsa orda bazen bişey isteyemiyosun. Evim sıcak diye düşünme sadece. Her yönden düşün 
(2,988 puan) tarafından
Canım doğalgaz kapanana kadar dişimi sikiym diyorum az buz yol değil 12 saat dile kolay
Gece gidicez zaten kış bide mola yerlerinde durdukça gecenin ayazini da yiyecez şoföre kapıyı örtün diyemem oğlan zatürre ederim diye korktum
(2,988 puan) tarafından
Allah kmseye muhtac etmesin cnm muhtaç olduğunda inim inim kacarlar komşuya güvenerek kalmadım hani korkulacak yer değil diye
(576 puan) tarafından
Amasya da yaşıyomuşsun yeni gördüm. Çok sevdiğim bi şehir. Evinde otur havalar ısınınca git ailene :) orda herşeyin üstesinden gelebilirsin hiç rezil olmazsınız. Terör bölgesinde falan yaşıyosunuz sanmıştım. Sağ salim kavuşursunuz inşallah eşinle tekrar . Ayrılıklar zor canım. Benim eşim de asker. Görev kelimesini duyunca içim cız ediyo
(2,988 puan) tarafından
Aynen anı oldu kusmelrri ayrı üzdü özellikle eşimin kusmesi koydu aramız kırgın ayrillmak istemezdm yine korku dolu günler başlıyor benim için Allah sağ salim kavuşmayı yaşlanmayı nasip etsin korktuğuma ugratmasin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 505 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 497 göst.
16 Kasım 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 517 göst.
27 Aralık 2023 Aile kategorisinde El-Fa-Mi (1,034 puan) tarafından soruldu
0 oy