+1 oy
509 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (187 puan) tarafından
Kızlar gene kaynanam beni ayırmış bugün artık gülüp geçiyorum umrumda değil :) bugün gorumcemin kızının doğum günüymüş kreşte kutlama yapmışlar görümcem çalışıyor gidememis o yüzden. Kaynanam gitmiş eltimle simdi fotograflarini gördüm wp durumunda bide üstüne eşim bırakmış arabayla onları doğum gününe. Takıldığım yer tam olarak burasi kaynanami bıraktığını biliyodm eltimi soylemedi eşim. Zaten kaynanam beni hep ayırıyor daha öncede soylemstim. Esimede soyledim eltimde gitmiş bide sen birakmissin gene beni ayirmslar sende böyle yapiyosan flan dedim gülerek. Ama gerçekten artk çok sıkıldım ya. Görüşmek dahi istemiyorm bide pazar günü babasinin doğum günüymüş oraya gidicez. Ben bu angut eşimi ne yapiyim simdi ?? Gerçekten beni sinir ediyor artk. Bu kadar tepkisiz nasil kalabiliyo anlamyorm. Sıkıldım artk 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Amaaaaan canıma minnet vallaaaa hıc umursamıyor gıbı davran kudursunlar bugün eltınle ıyı olur yarın kotu olunca sana yanaşır 
(187 puan) tarafından
Ya onlar umrumda bile degil valla tam tersi memnun oluyorm boyle yaptklari icin zaten almasnlar beni iclerine ama esim boyle yaptkca uzuluyorm resmen onlarla bir oluyomus beni disliyomus gibi hissediyorum ve hcbisey demiyo :(
tarafından
Kız ne desin yüzsüz gıbı benım karımı beden çağırmasınız mı desin ya da senle oturup kaynanan mı kızsın elden ne gelir bırak tepkısız kal
(187 puan) tarafından
Soforlukte yapmasin onlara. Yuzsuzlugun dibi resmen bu. Bi halt yemese banane ama bide şoförlük yapms ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizimkiler de beni kabul edemediler sebepsiz yere. Sanırım Bi beden büyük geliyoruz onlara. Ben görüşmüyorum eşim de görüşmüyor sagolsun. Eşinin tavrı uzucu
(187 puan) tarafından
Keske benimkide bi kelime etse onada razıyım valla. Ne güzel senin arkanda benmkinde oyle bisey yok beni uzende bu zaten :(
tarafından
Aman takma kafana . İki gün sonra birbirlerini yer onlar . Fazla samimiyet tez ayrılık getirir sen uzaktan seyret ikisine de yaklaşma sırrını falan verme bak senden iyisi olmaz
(187 puan) tarafından
Ya benim derdim onlar degil canm. Zaten onlarla iyi olmak degil derdim. Sadece esimin bu davranslari yoruyo
0 oy
tarafından
Bence umrunda boşuna kandırma kendini 

Kimin olsa gider zoruna kısasa kısas yapılmalı bence eşin giderse gitsin seni küçümseyeni sen kıçımsa
(187 puan) tarafından
Aynen öyle canm. Bende bunu kaldiramiyorum zaten. Yoksa herkes herseyi yapsin banane. Ama ben seni disladim oglumda memnun şoförlük yapiyor diyor resmen
tarafından
Ay buna rağmen eşin onlara destek öyle mi
Allah aşkına sevdiğini belli etme o kdr üstüne düşme biraz kıymet anlasın sinir oldun şuan ne terbiysz ya sanki kumasisn tobe ya
(187 puan) tarafından
Galiba evet fazla değer degersizlestiriyo haklisin canm. Biraz net olmam lazm :(
tarafından
Aynn canım uzme kendini kaçan kovalanır fazlası zarar ama kıvamını tuttur :)
(187 puan) tarafından
Sağol canm. Bide oyle deneyelm bakalm :)
0 oy
(135,293 puan) tarafından
gorumxeninki kresde kucuk kuzuda kayinpeder dogum gunu nee yaa koca herife dogum gunumu olur
(187 puan) tarafından
Valla şeytan diyo gonder bizimkini otur evde ne halt yiyolarsa yesnler beraber :)
0 oy
(32 puan) tarafından
bende eşime çok zaman sonra derdimi anlatabildim neler çektirdiler neler. yaşımda küçüktü 16 17 şimdi eşimde bende görüşmüyoruz ayrıca başka şehire taşındık gerçekten en iyisi uzak durmak 
(187 puan) tarafından
Zaten o kadar uzak duruyormki ben gorusmuyorm bile mecbur kalmadkca ama esim byle yaparak beni cok kiriyo :(
(32 puan) tarafından
bilmez miyim. ama tek yapacağın şey takmamak sen eşini iyi tut o da sen alınma üzülme kayırıldıgını düşünme diye yapıyor buna emin ol evine ocağına karışmıyolarsa kapını kapattıktan sonra eşinlesin gerçekten keyfine bak
(187 puan) tarafından
Zoruma gidiyor. Böyle yaparken bide eşimi kullaniyolar. Resmen ben seni ayırdım oğlumda memnun bak şoförlük yapiyor bize diyor. Karsmasn hcbiseylerine o zman benm zaten umrmda degller
(32 puan) tarafından
anlasalar bide benim eşim çok saf nedense kendi ailesine gelince saflaşırdı neysebu tarz şeyleri açıklamaya kalkıyodum hemen savunma nerden çıkardın bilmem ne anlamıyolar yani canım zor
(187 puan) tarafından
Aynılar o zman canm. Onlar bunu anlayana kadar bizim omrumuz gidicek herlde :(
(32 puan) tarafından
valla öyle ben ailem dahi olsa bişey yanlışsa yanlıştır üstünü kapatmaya calısamam haksızlık yapamam ama onlar yapıyo takmamaya calıscaz artık
(187 puan) tarafından
Öyle canmm hayrlisi ..
0 oy
tarafından
Erkekler bazen biz kadınlardan daha akıllı canım umursamıyor işte ne güzel sende umursama 
(187 puan) tarafından
Ama beni küçük düşürüyor boyle. Bak karısını almadk bide üstüne oglum şoförlük yapiyor resmen durum bu yani hic kaldirablcegim bisey degil
tarafından
O eşinin evlatlık görevi canım annesini taşımak zorunda böyle düşün şeytana fırsat verme salla gitsin hatta ben olsam kaynanamı arar ne iyi evlat yetiştirmişsin anne bak ne güzel götürüp getiriyor seni derim :)
(187 puan) tarafından
Beni ezerek yapmasi hic hos degl canm beni eziyor bu hareketleriyle :(
tarafından
Nasıl bakarsan öyle görürsün canım unutma
(187 puan) tarafından
Bilmiyorm ki canm ya :(
0 oy
tarafından
Hem görüşmek istemiyorsun hem beni çağırmadi diye hayiflaniyorsun. Esinede angut diyorsun gece ayni yatağa giriyorsun. Peki demezler mi sana sen ne istiyorsun ?
(187 puan) tarafından
Ben eşimin tepkisizliginden bahsediyorum. Onlari umursadigim yok. Benim yanmda bana destek olmasini istiyorum. Onlar bunlari yaparken onlara şoförlük yapsin istemiyorm bu kadar.
tarafından
Takintilisin canim salll. Beni istemeyeni ben hiç istemem keyfime bakarım kocamda goturuyosa götürsün annesi sonuçta
(187 puan) tarafından
Enayi gibi onlarn işini görsün bende susuyum. Yapamiyorm ki. Kendini kullandirtmasin oda :/
0 oy
(727 puan) tarafından
Erkekler okdr ince düşünmez hani benim hanimi neden almadınız yanına fln diye. E annesini götürüyor sonuçta ona engel olmazsın maalesef :D ondan eltin de arada kaynamış. Eğer konusu geçerse arada lafı caprtirirsin. Merak etmeyin eşim sizi götürür zaten doğum gününe de götürmüş alışık diye :P
(187 puan) tarafından
Ayy yuzsuzler cook bana inat gene goturtturur kendini her yere o. Benimkde zaten hcbiseye hayr demez. Ben ugrasrm yine :))
0 oy
(331 puan) tarafından
Aman boşver in bnce umursamayın umırsadıkça millet kendine bi b*k var sanar gayet normal davranın onlar birbirleriyle uzaklaşınca size yaklaşmaya çalışır sizde oralı bile olmayın bni kayınvalidem de görümcelerim de sever ama diğer eltilerimin lafını ederler bn yorum bile yapmam duymamazlıktan gelirm Allah bilir bnim de lafımı onlara ediyorlar belki yada etmiyor lar orasını bilemem ama hiç takma umursama bırak iyi olsunlar çok sıkı fıkı olunca b*ku çıkar 
(187 puan) tarafından
Doğru soyluyosun canm oyle mmalesef
(331 puan) tarafından
Hepimiz yuvamıza çocuklarımızla eşimizle mutlu olalım gerisi dış kapının dış mandalı canım
(187 puan) tarafından
Esim olunca takildm normalde zaten umrmda degiller canm. İnsallah oda duzelir ve görür
(331 puan) tarafından
İnşallah canım ailenle eşinle mutluluk huzur diliyorum sana
(187 puan) tarafından
Amin cumlemize canm sagol :*
0 oy
(435 puan) tarafından
Bu konuda yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama acaba biraz öz eleştiri mi yapsanız? Yani neden sizi ayırsınlar ki? Acaba farkında olmadan yanlış bişey mi yapıyorsunuz?

Mesela benim kaynana beni eltimden daha çok sever. Yani bu belli oluyor her şekilde. Eltim de farkında bu durumun. 

Ama bence kaynananın haklı sebepleri var. Eltimin hiç ağzı durmaz sürekli bir laf sokma çabası içinde. Yani kadın hazırda bekliyor biri bişey dese de laf soksam diye... Herşeyi dedikodu malzemesi yapar. Ben onun yanında kendimi asla rahat hissetmiyorum. Çünkü herşeyi yanlış anlıyor abartıyor. Ve bu sebeplerden dolayı pek görüşmek istemiyorum açıkçası. 

Hani sizde de tam olarak bu şekil olmasa bile acaba farkında olmadan yaptığınız bir yankı olabilir mi?
0 oy
tarafından
Beni kendilerinden ne kadar uzak tutarlarsa o kadar iyi diye düşünürüm canim,eşinle de konuş onlar böyle yapıyor bende böyle yapacağım falan diye o da anlar seni 
0 oy
(6,096 puan) tarafından
Bence hic takılma andaval esin de getirsin götürsün bakalım ona da suratla tepkini koy iclerine girme canim girme esine görüşmek istemiyorum dersin geçersin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 478 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 338 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cicek19 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 245 göst.