0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar hamileliğinizde 3 aydan sonra folik asite devam ettiniz mi ? 3 aydan sonra hangi vitaminleri kullandınız hangi vitamin ve markaları önerirsiniz. 

8 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Folik asidi full kullandıydım ben canim
tarafından
Sonrasında ek olarak başka vitaminde aldınmı b12 c vitamini falan kafam çok karışık :(
(22,057 puan) tarafından
Unuttum vallahi canim ya 3 sene olacak :D
tarafından
Tmm teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(489 puan) tarafından
Decavit kullanıyordum sonra da demir ilacı başta damla sonra hap olarak çok iyi geliyordu sağlıklı geçti gebeliğim agrim sizim olmadı
tarafından
düzenlendi
Decaviti tüm hamilelik boyuncamı kullandınız mı yeterli geliyor mu
(489 puan) tarafından
He doğurdum iki ay oldu halen kullanıyorum emziriyorum çok şükür gücüm kuvvetim yeridne kanlarimda bı eksikigim yok
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Folik asit bir ay tek kullandım sonra omega 3 kullandım şimdide kalsiyum magnezyum d vitamini olan osteocare kullanıyorum 
tarafından
Kalsiyum hangi marka omega magnezyum hangi marka kullanıyırsunuz liste uzun  bayağı :) hepsi doktor önerisimi bende alıcam kararsız kaldım
(5,328 puan) tarafından
MAGİS kullandım omega 3 olarak cnm doktor vermişti hepsini  kalsiyum magnezyum olanda OSTEOCARE
tarafından
Teşekkür ederim :)
(5,328 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(7,580 puan) tarafından
İlk 3 ay kullandirdi doktorum bana canım ondan sonra devit3 ve demir ilaçları kullandım 
tarafından
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Folik asit benim bildigim hep kullaniliyo emzirirken bile tavsiye ediyolar. Ben extra folik asit almiyorum. Femibion 2 kullaniyorum onda hepsi var diye
tarafından
0 oy
tarafından
Regenesis max kullandım beb
tarafından
0 oy
tarafından
Doktorum elenatal vermişti. En iyisi o demişti. Hem gebelikte hemde emzirme döneminde alıyordum
tarafından
Bende ikinci trimesterdeyim araştırıyorum eksiksiz olanları teşekkür ederim
0 oy
(164,060 puan) tarafından
yok kullanmadim ben folik asit yani ilk aylar harici
tarafından
Bebeğiniz kaç kg doğdu acaba ya da yemek yemeye mi özen gösterdiniz şimdi sağlığı bağışıklığı nasıl

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 484 göst.
28 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.

Kategoriler

1,492,824 soru

24,392,111 cevap

349,379 kullanıcı

...