0 oy
349 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (138 puan) tarafından
Merhaba 28 haftalık hamileyim kıyafet almay  baslicam artık ne almam lazım yeni doğan hastane çıkışları kullanılıyor mu yoksa normal ayrı ayrı mı almam lazım bide iç zıbın mı almam lazım normal çıtçıtlı zıbın mı. Doğumum Nisan sonu ama bizim olduğumuz ilçe yazında serin bı yer özellikle evin içi geceleri kapı pencere kapalı yatariz

2 Cevaplar

+1 oy
(2,528 puan) tarafından
Valla şöyle söyleyeyim asla çok alma hemen büyüyorlar diyenlere inanma. O kadar çok kusuyor ki. Bezi taşıyor vs. Sürekli değiştirmek zorunda kalıyorsun. Ben 6 tane hastane çıkışı vardı yetmiyordu. Bence yedek al dursun kullanmazsanız sonra çocuğunuz olursa o giyer. Veya hediye götürürsünüz
tarafından
Bir de benimki 0-3, 3-6 ay kıyafetlerini ayında ve tepe tepe giydi 1-2si hariç. Bizde bir sorun var herhalde :D
tarafından
Ay evet 1 aylik dogum yapan biri olarak soyluyorm altina sizdirmalardn gunde 3 kere komple degistigm oluyor ve devamli kusuyor gene degistirmek zorunda kaliyorm yani bi 10 taneye yakn zıbın gerekli bence
(138 puan) tarafından
Hastane çıkışı onlu mü alayım onun içinde iç zıbın vardı ekstra kaç tane alayim
tarafından
Bence 10lu cok fazla  5li alabilirsn birde ayrica ben kendim zibin olarak 5 tane aldim 0 3 ay olarak iki tane falan 3 6 ay olarakda bi 5 tane aldm sende hepsini yenidogan alma
-Reklam-
0 oy
(14,946 puan) tarafından
1 tane 10 lu Hastane çıkışı alirsan onun içinde ic zibin oluyor genelde canim onun dışında çıtçıtlı zibinlardan alabilirsin kısa kollu uzun kollu duruma göre alt üst istersen tulum al Ağız mendili falan çok lazım oluyor patikli Alt çok alma ama patiksiz al genelde 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 385 göst.
0 oy
4 cevap 348 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Serapycdgdlky (9,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 572 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 301 göst.

Kategoriler

1,492,641 soru

24,389,372 cevap

349,194 kullanıcı

...