+1 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (21,036 puan) tarafından
Kızlar ya özele geldim doktor dedi çok geç kalınmış 42 hafta oluyo doğması lazım istersen hemen yatış verelim eşimle konuşayım dedim araştırma hastanesine gittik 39 hafta bi sıkıntı gözükmüyo 3 buçuk kg dedi ama ben güvenemedm araştırmaya ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık sezeryan olucak büyük ihtimal bunu kendim istesem olurmu sancı çıkmadı bebek hareket etmedi ama kalp atışında sorun yok napıcam napmalıyım yardım edin çok üzgünüm şuan :((((
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aboooooo yine mi bacım 
(21,036 puan) tarafından
Sorma ya canım çok sıkkın korkuyorum artık napsam bilemedm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla canım geç kalma. Yatış verip suni ile doğurmayi neden denemiyorlar. 
(21,036 puan) tarafından
Ya doktor bana çok acemi geldi
tarafından
Özelde başka doktora görün. Ya da sürekli farklı doktorlara görünüp ne diyorlar bak. Ama hafta çok ilerlediğinde tuvaletini yapma ihtimali doğduğu için sıkıntı olabiliyor
(21,036 puan) tarafından
Ondan korkuyorum işte bende gülüm inan hep farklı doktora gittim sabit doktorda kalmadm
tarafından
Açılma filan olsa devamı gelir de. Sen biseyler yap evde açılma olmasına yardımcı şeyler. Merdiven in çık. Biseyler ye gelsin şu bebe artık :)
0 oy
tarafından
Ozeldekine guvensenmi artik yavrum ya stres yaptin hep 
(21,036 puan) tarafından
Özeldekine güvendim bebeğim ama 5 bin lira diyo bakalım eşim sıcak bakarsa orda yapııcam kafam karışık canım skkn iki doğum daha yaptım ben bu kadar yorulmadm ruhen
(156,316 puan) tarafından
kanki ozelmis bassinlar suniyi al epidurali dogurda gel
tarafından
Oyle dedimde yavrum durumlar su zamanda nasil bilmiyozki kıza oyle diyozda
hee ben o kismi unuttum pardon
0 oy
(16,705 puan) tarafından

Özel para için demiş olabilir asıl özele güven olmaz araştırma kandirmaz. Yarın başka.bi doktora daha git ntS de sorun yoksa günün vardır belli ki he bid edur sana bir likc atım o hareketleri yap bebek kanala gitsin ilkinde yaptım suyumu patlattim :D

(21,036 puan) tarafından
Haklısın benimde aklıma geldi para için herşeyi yaparlar tamam deniycem gitsin artık :D
(16,705 puan) tarafından
Dikkatli şekilde yap
(21,036 puan) tarafından
Tamam :)
tarafından
Doktorun demedikce yapma bence  ya
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Son adet tarihine göre kaç aylık çıkıyor canım. Devlet hastanesi ona göre hesaplıyor bazı özeller bebeğin ultrasondaki boyutuna göre hesaplıyor. Ben olsam devlete güvenirim 
(21,036 puan) tarafından
Son  adet tarihime göre çoktan doğmuş olması lazım canım devlette bi sıkıntı yok dedi ama doktor bana aşırı acemi geldi
(1,830 puan) tarafından
Başka bir devlete daha git canım
0 oy
tarafından
Bebeğin hareketlerini hissediyor musun ?? 
tarafından
Kilo ile alakası yok ki benim yanında 4 kilo doğura n oldu ya ..
(21,036 puan) tarafından
Bilmiyorm ben doğuramam ya
tarafından
Aşkım bence çok rahat doğurursun ben 3.650 kilo doğurdum sadece ilk doğum olduğu için 2 dikişim vardı hiç zorlanmadım
(21,036 puan) tarafından
Benim Alişkoda 3 kg doğdu ebe ve doktorda iyi değildi baya zorladılar beni korkuyorm aşko
tarafından
Allah yardım etsin sana zor valla .
0 oy
ozelin dedini yap al sanciyi dogur baci
(21,036 puan) tarafından
Ya para için erken alırsa bacı yazık değilmi bebeğime dur bakalım bi eve geçelim eşimle konuşayım detaylı çok moralim çökük
39 da erken degil bak hareleti yok diyon korkutmak istememde kuzeyde son hafta gram harekey etmediydi sebebibe esi kireclenmis dr korkmiyim diye dememisti
(21,036 puan) tarafından
:( sezeryan olurum büyük ihtimal
sacmalama al suniyi yaptir epidurali git dogurda gel
0 oy
tarafından
Neden sezeryan peki suni  sancı ile neden normal doğum yaptırmadı doktor ben hafta ya suni sanciyla yapacam 
(21,036 puan) tarafından
Şuan bi sıkıntı yok dedi devlet 39 haftada 3.5 kg yani tek korkum herkes bişey söylüyo ya çocuğa bişey olmasından korkuyorm
tarafından
Yok inşallah bisey olmaz kuzum dua et stres yaoma
(21,036 puan) tarafından
İnşallah Allaha sığınıyorm
tarafından
Benim de erken doğum riskim var şuan ağrıdan ölüyorum ya. Allahım işini  görüyormusun
(21,036 puan) tarafından
:( Allah yardımcın olsun inş vaktinde doğar
0 oy
(512 puan) tarafından
Canım araştırmanın çıkarı ne ki sana yalan bilgi versin ha özelden para için  yapmayacakları gavurluk yok
(21,036 puan) tarafından
Aynen öyle bende o yüzden acele etmedm
0 oy
tarafından
Kız sezeryan ol yaa benide aynı ettiler bak dost tavsyesi sana
tarafından
Aynen  kız bekletme ne bilmem ya Allah korusun bu zamana kadar gelmişsin bu sıkıntı olmasın cnm
(21,036 puan) tarafından
Doktorlarda aldırş etmiyoki anlamadm kime güvenicem ben
tarafından
Senin doktorun belli değil mi kiz
(21,036 puan) tarafından
Yok randevu sıkıntısından kimi bulsam ona gidiyom ay
tarafından
Aaa kız sen direk doğum ünitesine bir gitmiyon ki randevuya gdyon kiz
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Son adet tarihin belli mi canım. Özel kendi isteğinle sezeryan yapar ama arastirma yapmaz bekletir. Eşimle konuş maddi durumunuz iyiyse özelde ol normal istersen suniyle normali denerler yoksa sezeryan istersen direk yapar
(21,036 puan) tarafından
:( çok pahalı özel ama
(1,965 puan) tarafından
Başka devlet hastanesi var mı danisabileceğin
(1,965 puan) tarafından
Haftası da eğer 42 ise tuvaletini falan yapar Allah göstermesin
(21,036 puan) tarafından
Var yozgat var bakalım bide pazartesi oraya gidecm
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Allahım hayırlısıyla dogsaydı bebiş açıklık varmı baktılarmı canım kilo fazla da cıkmış olabilir bana doguma girerken3800 dedi 3100 doğdu sevdanında dediği gibi suni versinler epiduralli doğum olsun kuzum 
0 oy
(2,633 puan) tarafından

En az 39 sa bile gayet iyi.Bence suni sancı iste

Ben 38 e yeni girdimm.Sancim yoktu nerdeyse.Suni sancıyla doğurdum
(21,036 puan) tarafından
Şehir hastanesinde yaparlarmı sunide
(2,633 puan) tarafından
Şehir hastanesini hic bilmiyomki valla.Ben Diyarbakır'da özelde yaptirdim
0 oy
tarafından
41+5 de suni ile doğurdum  bende senin gibi ağrım sancim yoktu  tam haftası ne bebisin ona göre baska dr ile görüş 
0 oy
tarafından
Asena nerde yaşıyorsun bilmiyorum .sadece doğum evleri oluyo hastane doğum hastanesi oraya git İstanbul'da yaşıyosan Süleymaniye doğum evi var zeytin burnunda tavsiye ederim . SSK burası çok iyi 
0 oy
tarafından
Bence yatışını yaptır artık yavrum Allah korusun kakasını yerse daha kötü olur haftan her halükarda doldu 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bacım bi dr daha görün bence olmadı ol sezeryanı doğur geç hakkında hayırlısı bakalım
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Çocukda seni bekliyo babama sor anne doğ diyosa doğayim diye ya allah aşkına kocama sorayım ne de zaten doğum demiş sana araştırmaya güvenmiyonuz devlete güvenmiyonuz nereye güveniyoz bacım bebeğin sagligi önemli olan 
(21,036 puan) tarafından
Ne diyosun ya sen?
0 oy
tarafından
Cnm geç döllenme mi acaba

Benimki 42 hastalık ti suni sanciyla şıp diye doğurdum 
0 oy
tarafından
Kuzu sancı yoksa mecbur sezeryan olcaksn , eğerki 42 haftaysa allah korusun zararlı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 350 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 618 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
+1 oy
8 cevap 244 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (91 puan) tarafından soruldu