+2 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Kizlar bebegine bu kremi kullanan warmi bgnde post actm el ayak hastasi kizim we ne yaptysam gecmiyo cocuk cok kaşiyo ayaklarini ve döküntsu cok war doktorun werdgi krem gecrdi ama yne basladi artk aglicam yapmadgim kalmadi bu hastalga normalde q0 gnde geciyo diorlar kizim 4 aylkti başladi suan 9 aylik hala gecmedi nolr akl werin ya aglicam artk:(

image

7 Cevaplar

+1 oy
(305 puan) tarafından
Çok güzel bir krem annem biz çocukken gözlerimize sürerdi göz kremini yara için olanı var göz için olanı yani çok faydalı bir krem 
(105 puan) tarafından
El ayak hastalgna iyi gelirmi sence
tarafından
Goz ıcın olanı 2 surede gecırdım oglumun gozu capaklnıyordu.. Bu kremi de anneannemin favori kremı eli ayagı yara olana getirir surer hemn guzel krem
-Reklam-
0 oy
(765 puan) tarafından
Annem kardeşime yıllarca kullandı bunu adı kutu şekli bile aklıma kazinmis 
(105 puan) tarafından
Kzmn ayaklarnda el ayk dökntsü var iyi gelirmi sence ya
(765 puan) tarafından
Onu bilmiyorum kardeşimin ayağına çay dökülmüştü daha 1yasinda falandı iz kalmasın diye çok kullandi ama iyi gelir diye düşünüyorum çünkü zaten deri rahatsızlığı için ama doktora denismakta fayda var
0 oy
(138,118 puan) tarafından
hic kullanmadin
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Benim oğlum.cabuk geçirdi krem vermedi doktor şurup verdi sadece ellerinde biraz dudak etrafında vardı içerisine sarmamisti Allah'tan doktor çok su içir demişti sende öyle yap canım 
(105 puan) tarafından
Ya bgnde götrdm saglk ocagina ordaki doktorda kendi doktorunin verdgi ilaca dewam et dyp geçti dewlet hastaneleri malum sira cok ozele gcum yetmiyo cok morelm bozuk ya napicam sasrdim artk
(4,851 puan) tarafından
Akrabanın olduğu sağlık ocağına götür bı kaç gündür akrabamdayim evime gidemiyorum misafir olarak beni kabul edermisiniz falan de bı öyle dene canim
(105 puan) tarafından
Bakicam mtlaka bi caresine ya ne yapaym canm
(4,851 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyileşir bol bol su içir
(105 puan) tarafından
Cok tesekkr ederim kuzumm  ,)
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Doktora sormadan kullanma canım başkasının bebeğine zarar vermedi diye seninkine de vermicek değil. Hiç bi doktora gidemiyosan eczaneye sor bebeğine göre bişey verirler
(105 puan) tarafından
Yarn tekrar gidicem zTen eczaneye canm sorarm mutlaka ama yemn ederkm oyle bi psikolojideym ki denize düsen yilana sarilir hesabi artk cok uzlyorm ayaklarini görsen gercekten cok ktu kina bile yaktm bgn hala kasiniyo cocuk
(1,456 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum ama lütfen kafanıza göre kullanmayın iyileştiriyim derken daha kötü yapabilirsiniz. Mavi coresatin kullananlar var eczacıya bi sorun canım
(105 puan) tarafından
Tamam canm cok tesekkr ederm
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Kullanmadım.    

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 245 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu