+1 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (1,754 puan) tarafından
kizlar 23 haftalik hamileyim karnımda degilde bacagimin yukari kisminda catlaklar olusmaya basliyo ve hic istemiyorum olusmasini karsiisni nasil ala bilirim lutfen gercekten deneyibde sonuc alanlar ne kullandiniz hangi krem

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lierac ve bio oil
-Reklam-
0 oy
(919 puan) tarafından
Bacım ben bir çok yağ kullandım aktardan buğday yağı c vitamini yağı e vitamini yağı himdistan cevizi ilk gebelikte sadece bunu kullandım ikinci gebelikte 20. Haftadan başlayıp kullandım baktım çok pahalı araştırdım vazelin hani şu pembe vazelin eczaneden aldım karnıma bacaklarıma kalçama sürdüm üzerime hep atlet giydim nemli kalsın diye yemin ederim bir tane çatlak yok eşim diyor ki hiç iki çocuk anası gibi değlsin genç kız gibi vücudun var nasıl doğurdun ben anlamıyorum diyor bakım önemli kuzum
tarafından
Kuzum  yani bahsettigin oembe vazelinmi goturdu catlagi benimde cok catlak var kasimaktan oldu hep varmi onerin karnim harita gibi resmen bi cozum lutfen ya..
(919 puan) tarafından
Eczaneye gittim vazelin alabilir miyim dedim o da beyaz var pembe var dedi beyaz aldım gül kokulu onu sür ama hiç hiç hiç kaşıma bu vazelini sür yemin ederim kaşıntı duruyor bir rahatlıyorsun sorma gitsin
(919 puan) tarafından
Cilt kuru kalıyor bebek geriyor sonuç çatlıyor kaşıntı bunun habercisi
tarafından
Benim suan fogum yaptim ben catlaklar kaldi vazelin yararmi ise pembe olan
(919 puan) tarafından
Kuzum hiç bilmiyorum ben doğuma kadar kullandım sonra karnımı sardım indi baktık hiç bir şey yok kullanmadım
0 oy
tarafından

Valla canım istesende istemesende çatlak olacaksa oluyor :( benim arkadaş gitti 280 TL ye krem aldı yine çatladı 5.ayinda vücut elverişli ise ne yapsan bos kuru ve gergin ise çatlıyor sürekli nemli tut

tarafından
Yok cildim kuru ve gergin deyil yagli bi cildim var.ama catlagim cok yaa
tarafından
Genetikte olabiliyormus bu bilmiyorum çok şükür bende hiç olmadı aklıma geldikçe nemlendirici krem suruyordum ne bulursam
0 oy
tarafından
bioil kullandım. bol su içtim. 1 tane küçük karnımda var sadece. ama cilt yapın çatlamaya müsaitse bunlar sadece oluşacak çatlak sayısını azaltır. Bazen naparsan yap çatlıyorsun çünkü. Sen gerekeni yap ama.
0 oy
(163,180 puan) tarafından
hic bisi kullanmiyorum 1 tane bile catlagim yok suan
0 oy
(5,331 puan) tarafından
İlk hamileliğimde tatlı badem yağı kullandım çatlamadım bundada hem badem yağı hemde biol  diye bir marka var onu kullanıyorum memnunum
0 oy
(6,169 puan) tarafından
Hoc birsey kullanmadim 1 tane çatlağım yok bol su ic  
0 oy
(738 puan) tarafından
Hiç bişey kullanmadım sadece bol su tükettim 0 çatlakla doğum yaptım bence genetik bir durum vucut la alakalı kişiden kişiye değişiyor bazen ne yapsan da çatlaya biliyor muş 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde MUCUZEMmm. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sedagorkem2 (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 354 göst.
19 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.