0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (486 puan) tarafından
Kızlar 18 aylık kızım sürekli ama sürekli gece gündüz aralıksız ağlıyor sadece suyla oynamak istiyor suyla oynayınca susuyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım lütfen yardımcı olun ağlamaktan sesi kısıldı artık 

4 Cevaplar

0 oy
(129,806 puan) tarafından
o suyla oynana her bebekmi yapiyo yaa buda bebek akimimi kuzeyede su vermezsem su biberonundan agzina alip yere ustune sehpaya heryere dokuyo
(486 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ama bizimkisi gerçekten su bağımlısı yani önüne bı kova su koy git bütün işini gücünü gör gel hala o suyla oynuyor olur başından hiç kalkmaz suyla oynamadığı her dk da ağlıyor artık sesi kısıldı
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Yok mu yardımcı olacak kızlar şu an bile ağlıyor artık çok korkuyorum ağlamaktan nefesi kesilecek diye
0 oy
tarafından

Benim kızımda 6 aylıkken öyleydi suyla oynardı öyle mamasını yemeğini yedirirdim zamanla unutturduk şimdi de telefonla yemek yedirmeye çalışyoz

(486 puan) tarafından
Suyu verene kadar ağlıyor ne telefon ne başka bisy asla kâr etmiyor ya su olacak ya hiç yoksa katıla katıla ağlıyor
tarafından
Biz yazın havuz aldık onunla baya bi hevesini aldı zamanla da bu huyunu bıraktı
0 oy
tarafından
Daha iki. Üç gün önce post açtım bende ya 18 aylık çok fena bir şey oldu basedemiyorum inat ediyor her şeye ağlıyor banyodan çıktı diye ağladı ya öyle saatlerce suda olmak ister bıcı bici bıcı amaniii oyu bıcı bıcı diye ağladı resmen ve bizim tek sorun su değil her şey ya ağlıyor uyumuyor çok yoruldum zorla uyutuyorum yeri gelir bağırıyorum ben bağırınca korkudan gözlerini kapatıyor hemen ama az gülsem sakın kalsam hemen gülüyor meme diyor kucak istiyor çok yoruldum çok yıprandım ya
(486 puan) tarafından
Bizimde tek sorun su değil tabiki bnde sorunu çözmeye çalışıyorm ama şimdilik sadece suda susuyor
tarafından
Canım 18 ay sendromu diyorlardı inanmazdım işte bunu gerçekten yaşıyorlar burda çok kişi yazdı herkes aynı durumda çok zorlanıyoruz gerçekten bebekligi zordu ama bu aralar okadar zorlandım ki hiç bir şeyden memnun olmuyor
(486 puan) tarafından
Aynen canım bnmki normalde çok uslu bir bebekti ama şu son bir haftadır resmen kafayı yedi ya
tarafından
Allah yardımcımız olsun canım geçecek inşallah ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merve111 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu

408,505 soru

12,274,398 cevap

37,691 kullanıcı

Kategoriler

...