0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yarı anestezi sezeryan oldum ve arada gözlerim dalıyor iki gündür bir saatlik uykuyla duruyorum bebek de iki günlük dalarken hep halüsinasyon görüyorum bebeği emzirirken gözlerim gidiyo bende emisik verdim nasıl kendime gelecem çocuk hep emmek istiyor ama emerken bile gözlerim gidiyor bir saniyede git gel yaşıyorum yorgunluktan mi anesteziden mi çözemedim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yorgunluktan aman dikkat et bendede çok oluyordu
tarafından
Emizik vermekle iyi etmiş miyim en azından o sırada gözlerimi dinlendiriyorum kimseye veresim gelmiyor bebeği ya annem gildeyim ama ben bakmak istiyom hep
tarafından
Bende verdim canım emzik kötü birşey değil annenler yanında dursun sen biraz uyu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yorgunluktan canım valla oğlum 6 aylık hala bazen yatağından yanıma emzirmeye getirdigimi hatırlamıyorum.uyku arasi emzirip uyutuyorum bakıyorum sabah yanımda.  Çok dikkat li ol Bi süre yanliz kalmamayaya çalış 
tarafından
Emizik vermekle iyi mi etmişim
tarafından
Ben kızımda verdim oğlum almadı ikisi de gazliydi hiç Bi artisi olmadı
0 oy
tarafından
Bende ayniydim geciyo dikkat edin tabi
0 oy
tarafından
Yorgunluktan canım anestezinin etkisi de var bende de olmuştu eşim başımda bekliyordu oğlumu o tutuyordu gogusume çünkü anında uyuyordum için geçiyordu yardım al 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Yorgunluktan o canım kurban olayım yanında biri olsun çok yorgun düşmüş Sun Allah korusun annen yada eşin falan biri seni dinlendirsin saat başı kalk çocuğu emzir geri uyu dinlen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde _Masal0211 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 184 göst.
25 Şubat 2022 Aile kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 289 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,387 soru

12,228,360 cevap