0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (3,538 puan) tarafından
Çok şükür dün minnak kızımı kucağıma aldım gecemiz gayet güzel geçti ben kendim uyandırdım emzirmek için sürekli sesler çıkardı ama ağlamadı hiç maşallah 

Saat 5 gibi karnını doyurdum ozamandir çok dalgın uyuyor sabah uyandırmaya çalıştım emzirmek için bikac kez anca çekti uyuyor gogusumde altını aldim biraz kucağıma aldım uyansın diye yok bikac kez cekiyor bırakıyor bu ona yeterli gelir mi acaba ?

Bide kusuyor bu sütun fazla geldiğine mi işaret 

Bide zorla da olsa uyandirmali miyim kaynanam o acıkınca uyanır diyor 

4 Cevaplar

0 oy
(551 puan) tarafından
Doktorunuz bilgi vermiştir canım zaten ama yine de diyeyim yarım saatte bir sarılık yok ise ilk günler en geç 1 saatte 1 emzirmelisin uyanmazsa da zorla uyandirmalisin kusması evet iyi bir şey hem gazını atmış oluyor hemde fazlasını çıkarmış oluyor zaten migdesi küçücük :)) kusarken fışkırır tarzda değilse hiç bir sorun yok hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün :) 
(3,538 puan) tarafından
Ben almanyada yaşıyorum maalesef Burda öyle ilgili değiller bide covid cikti bende hiç yanıma bile gelmiyorlar ziyaretçi de kabul etmiyorlar
Uyandırmaya çalışıyorum ama çekmiyor gogusumu dün gece acıkınca çok iyi emdi bırakmak istemedi hatta
(551 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyilesirsin. Çok güzel bi anne olmussun bebeğine çok iyi bakicagina inanıyorum :) biraz da içgüdülerine güven sen artık bir annesin :)
-Reklam-
0 oy
(742 puan) tarafından
O uyanmaz ilk başlarda cok uyur sen yabasca sakince onu ürkütmeden kucapına alıp emzirmelisin 2 saatte br diyor uzmanlar yenidoğana. Bende  hamileyim doğumum olcak birdahaki ay araştırıyorum.
(3,538 puan) tarafından
Uyandırmaya çalışıyorum ama dediğim gibi anca bikac defa cekiyor bu yeterli gelir mi ona
0 oy
(919 puan) tarafından
Saat başı emzir kuzum uyanmazsa ya ayağına dokun ya hafif burnunu sık onun midesi daha kiraz çekirdeği kadar canım çok emzirmene gerek yok ama dediğim gibi saat başı önemli 
(3,538 puan) tarafından
Bikac kez cekiyor sonra uyuyor emmiyor bu yeterli mi olur
(919 puan) tarafından
Kuzum tekrar ayağına dokun uyanıp emerse doymamıştır emmezde doymuştur
0 oy
(867 puan) tarafından

İlk gece oğlumda çok uyumuştu sanırım yorgunluktan oluyor 

Emerken uyurdu ama doktor bu karnı tok olupta uyuduğu anlamına gelmez dedi emekten bile yorulup uyabilir dedi bu süreçte en çok dikkat etmen gereken sarılık olmaması zaten bir kaç gün sonra kontrolü olucak oradaki hemşire kilosuna göre doyup doymadığı konusunda seni yönlendirildi Allah analı babalı büyütsün 

(3,538 puan) tarafından
Amin sağol 50 gr vermis dünden beridir
(867 puan) tarafından
İlk zaman normal diye biliyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.
20 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Anladim (1,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 517 göst.

Kategoriler

1,438,701 soru

23,654,195 cevap

308,642 kullanıcı