0 oy
6,063 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar gidip memnun kalan varmı yüzüm icin gidecem de 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakın gitme ATV haberde gördüm geçen gün kadının yüzünde bıyık yerinde leke kalmış yakmislar Dilan Polat'ın şubesinde 
tarafından
tarafından
Ben gördüğümü paylaştım bacım Dilan babamın kızı değil iyidir kötüdür bilmem arkadaş detaylı araştırır artık her ne ise
tarafından
Kimsenin babasının kızı değil ama insanları karalamak ta basit değil
tarafından
Onu da karalayan düşünsün bilemem ben haberde gördüğümü paylaştım
(483 puan) tarafından
Haberlere  çıktı kadının bıyık  yerini yakmışlar  böyle tonlarca şikayet varmış aslında
-Reklam-
0 oy
(7,634 puan) tarafından
Ben bir sürü şikayetlerini okudum Google da yazınca çıkıyor hiç tavsiye etmem . 
0 oy
tarafından
Canım benimde tüyler var çok rahatsız edici bence güzellik merkezlerine gitme özel bir hastaneye git garantin olsun ha hastanede de olabilir bu yanıklar ama en azından uzman eşliğinde yaptırır sın fiyatları da aşiri pahalı degil bence zaten güzellik merkezleri de alıyor aynı parayı ben tüm vucut yüzüm de dahil 3 200 yaptırıyorum orta dogu özel hastanesinde şuan daha 1 seansına gittim yeni kayıt yaptırdım martta 2.seansı inşallh tüyler gerçekten gider de bida ugraşmam   
tarafından
Bide yüz için genelde diod lazer uygulamasını öneriyor lar onlar yüzüne cildine göre hangi makina iyiyse onu tavsiye ediyorlar
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Dilan Polat şikayet var diye yaz  bak  nasılmış  ben  genelde  birsey  alıp  yapacağım  zaman öyle yapıyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 526 göst.
0 oy
6 cevap 226 göst.
0 oy
2 cevap 636 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gamzeeee66 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 2,648 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu

404,900 soru