0 oy
588 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2 gundur augmentin antibiyotik kullaniyoruz bebegim ishal oldu sirtina kadar cikiyo normalde kabizlik problemi vardi gunde bir ya da 2 gunde bir koyu kivamli yapardi bugun sabahtan beri 4 defa yapti ve sirtina kadar da cikiyo 

4 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Antibiyotik yan etki olarak ishal yapar canm
tarafından
Icirmeyim mi
(2,109 puan) tarafından
Incir canm zatn 5 gündem fazla veremiyosun ondan sonra düzene girer zatn
-Reklam-
0 oy
(919 puan) tarafından
Antibiyotik yapar canım 
tarafından
Tamam canm tesekkur ederim benim kac gun icirmem gerektigini doktor soylemedi ustunde de yazmiyo bitirene kadar mi icirmem lazim cok gibi sanki
(919 puan) tarafından
Kuzum yarın herhangi bir eczaneye sor onların işi bu ne evham yapıyorsun iki dakikada tüm sorulara cevap bulursun
tarafından
Cocuk soz konusu olunca insan ister istemez panik oluyo kiz ne yapiyim
(919 puan) tarafından
Haklısın canım lafım yok haaşa
tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(9,648 puan) tarafından
Antibiyotikler bağırsak florasını bozar o yüzden ishal yapabilir..
tarafından
Normal mi yani yan etki falan yapmamistir degil mi
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Ben her doktora gittiğimde bu antbiyotği yazmasn die dua edrdim ishal oluyor evt yan etkisi çok oluyor doktorumuzu değiştirdik sonunda bu ilaç olursa almıyorum 
tarafından
Ya biz acile gitmistik ne yazdigini soylemedi ki sifreli bi kagit verdi gonderdi kendi doktorumuz olsa ismini soylerdi ben de baska yazdirirdim zaten zor iciriyorum öğürüyo icerken
(1,391 puan) tarafından
Ya aslına bakarsan ilaç iyi fayda ediyor ama benm oğlumda öyleydi hatta o ilacı görnce ağlardı anne başka ilaç olsn bu çok kötü istemyrm diye bebeğinde düzelme görüyorsan eğer bi iki gün dha dvm edip bırak ozmn ishal madem kilo kaybı yaşamasın
tarafından
Oyle yapiyim canm ya zaten istah 0 bi de ishal oldu kucagima alinca kuş gibi geliyo zayifladi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
20 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,367 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 54 göst.
+1 oy
4 cevap 75 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Asabii (746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,983 soru

23,769,643 cevap

315,880 kullanıcı

...