0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,362 puan) tarafından
Kızlar bugün sınavım var 2. Olucak 8 aylık hamileyim almayı çok istiyorum önceki seferde hile hurda yaptılar aldığım halde geçemedim bu sefer duanızı istiyorum inşallah alırım. 

8 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ayy hadi bakalm ins gecersin hayirli guzl mutlyluk postu ac buraya
(1,362 puan) tarafından
İnşallah ya geçmeyi çok istiyorum rabbimde nasip ederse mutluluk postu atıcam çok sağolun.
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
2 hafta önce aldım canım bende inşaallah geçersin 
(1,362 puan) tarafından
Hayırlı olsun size de inşallah birşey geçerim bende ya biraz zor heyecanda dorukta
(3,679 puan) tarafından
Kuzum hiç heycan yapma bende sadece 7 ders ile gördüm ve ilk sınavda geçtim kendime güven yeter ben gecicem dedim hep dün kaynım girdi kalmış çok stresliydi
(1,362 puan) tarafından
İşte o stres heyecan bende de var 2.girişim oysaki ama var ondan hep kaybediyorum
0 oy
(616 puan) tarafından
İnşallah canım kız kardeşim de bugün girecek inşallah ikinizde geçersiniz Allah'ın izniyle ❤️
(1,362 puan) tarafından
Amin ayy inşallah Allah razı olsun girerse haber verin nasıl geçmiş neler olmuş diye banada bilgi olsun♥️
(616 puan) tarafından
Girdi geçmiş hocaları çok anlayışlıymış bir iki ufak hatayı görmezden gelmişler darısı başına inşallah canım
(1,362 puan) tarafından
Bende girdim bende yeşil ışıkta geçtim arabanın niyeki arkası kırmızıya denk geldi diye kırmızıda kaldın dedi bana direk sağa çekti 1 hatayı bile tolerans etmediler ya şaka gibi onun şokundayım hala
(616 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaa insan illaki heyecan yapıyor biraz tolerans göstermeleri gerek, hakkında hayırlısı olsun inşallah Bi dahakine geçersin canım
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Ne hilesş kız saçmalama :D resmi sınav onlar. Sıkıyorsa yapsınlar cezaları büyük
(1,362 puan) tarafından
Valla bilmiyorum tek bana değil aynı yönetimi başkasına da aynı komisyon başkanı yapmış paralel parkta kaldım bana ileri git dedi devamı sende dedi ileri gidince ne oluyor dedim bilmiyorum dedi benim onun sözüne uyup gitmem bir oldu kaldım  bakalım bugün inşallah aynı kişi denk gelmez bazılarına yapıyorlar öyle şeyler denk gelmeye bağlı hocam bile söyledi yani inşallah bu sefere geçerim
(2,746 puan) tarafından
Hahahahaha kız hile yapmamış adam sana manevra yap demiş. Tabikide sölemicek ne olduğunu? Olur mu öyle şey... O zaman herkese söylesinler herkes geçsin. Ayrıca arabada 3 gözetmen oluyor. Biri kopya verse diğeri şikayet eder. Memur onlar devlet memuru öğretmen. Kimse işini tehlikeye atmaz. O hile değil. Hatta sana kopya bile vermişler ileri git demişler. Bende 2 kez paralel parkta kaldım geçemedim. 3. De zor geçtim. Kimse bana ileri git bile demedi. Yasak. Dememeleri lazım.
(1,362 puan) tarafından
Yok canım anlamadın sen paralel parkta gözetmen ve bana ders veren hoca indiler bakmaya ikisi baktılar sadece komisyon başkanıyla kaldım bana 5 numara da dur denildi hocam inmeden önce bende durdum orda oraya park edicektim zaten bana kendisi bilerek ileri git dedi gitmemem gerekirken yani doğru tabi öğretmenler ama aynı kurstan kalanlara sordum benimle aynı kalan var ve aynı başkan hocamda seninle aynı durumda kalan var dedi bana üstelik sınavdayken beni aşırı konuşturdu kaç aylık hamile olduğumu ismini ne koyacağımı bile sordu sınavdayım sonuçta o halde sırf geçeyim diye herşeyi cevapladım hile olduğunu düşünüyorum hakkım helal değil eğer ki artniyet yoksa da helali hoş olsun.
(1,362 puan) tarafından
He bide şu var sınava giren son kişiydim hamile bayana ani fren yaptırılması yasak normalde bana yaptırdılar ki orda üstüne basa basa tehlikemin olduğunu söyledim acımadılar kısaca bugün hepsini kontrol edicem yine aynısı olursa şikayet edicem.
(2,746 puan) tarafından
Ben artniyet olduğunu düşünmüyorum. Bende sınavlarda hep konuştum. Konuşmak sakinleştiriyor. Hatta tarih öğretmeniyim bütün yol tarih konuştuk. Tarih konuştuğumuz sınavda geçtim :D dikkatim dağıldı iyi oldu
0 oy
(132 puan) tarafından
Bende saat 15.15 de giricem inşallah ikimizde geceriz Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
(1,362 puan) tarafından
Aynı şekil valla pisi pisine kaldık ya araba sürmeyi bilipte alamamak kadar kötü birşey yok tolerans bile göstermiyorlar o kadar emek ya ben daha girmek istemiyorum istemediğim halde girilmesi zorunlu diyor doğru mu acaba
(132 puan) tarafından
Evet canim gir pes etme inşallah bidakine aliriz girsende girmesende parayi odemek zorundasin galiba gir hakkını yakma nasip değilmiş inşallah diğerinde alırız
(1,362 puan) tarafından
İnşallah ya pes etmek değilde ümidim kalmadı yani umutsuz bakıyorum gerçekten ve hiç acımalsrı yok karnım burnumda gittim emeğime acıyorum ya
(132 puan) tarafından
Aynen canım komisyonlar sürüşümu o kadar begeniyor ki gel gelelim basit seylerden birakiyorlar insan emeklerine acıyor bide çektiğin stress yanina kaar senin daha zor hamileymissin bide rabbim en kısa zamanda almayi nasip etsin
(1,362 puan) tarafından
Aminn Aminn aynen öyle gayet iyiydin nasıl oldu da kaldın madem iyiydim geçir o zaman hemen niye geçirmiyosun şaka gibi gerçekten bugün nasıl kaldım hayret ediyorum kendim yeşil ışığı gördüm geçtim kırmızıda kaldın dedi nasıl oldu hala şokun içindeyim
0 oy
(121,700 puan) tarafından
koz bende sana yazcaktim kacta sinavin hayirli haberini bekliyom
(1,362 puan) tarafından
Saat 15.55te başlıyor dua edin ya inşallah geçerim hemen buraya post açarım♥️
0 oy
kiz ne ettin gectinmi 
(1,362 puan) tarafından
Yok ya ben baktım Yeşil ışıktı araba nerdeyse komple yeşil ışıktan geçti sona doğru kırmızı yandı diye bıraktı
anaa aay niye boyle yapiyolar ee arac ici kamera yokmu genelde oluyo itiraz edip baksaydiniz
(1,362 puan) tarafından
Yok içeride kamera kendi hocama sordum o da ben de anlamadım nasıl kaldın dedi tolerans gösterir diye düşündüm dedi ama göstermedi dedi itiraz edicem çoğu kişi itiraz etti
0 oy
(3,884 puan) tarafından
Naptın canimm geçtin mi sinavdan
(1,362 puan) tarafından
Yok ya keşke geçseydim kırmızı ışıkta bıraktı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 96 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Amine su (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 250 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu