Kızlar bayagidir giremiyordum düzgün buraya Bebegimin durumunu paylaşmak istedim sizlerle Ayaklarında ve ellerinde problem vardı hatırlarsanız eğer parmaklarının ikisini açamıyor ve kolunu da aynı şekilde tam acamiyor ayakları da içe dönük doğmuştu Aslında en baştan anlatmak istiyorum Doğum yaptığım hastanede alcilamya başladılar ayaklarını 2 ay boyunca ama düzelmyo denilip bizde ankaraya gitmeye karar verdik. Hacettepeden aracı sokarak faln sıra aldık ortopedifen muyene etti ayni alçıya alınacak denildi ama önce genetik görsün dediler ordan sıramız vardı yine hacettepede 10 eylülde burada paylaşmıştım ankaraya gidiyoruz diye. Gittik ama bebegimin cildi cok kuruydu soyuluyordu bize yaptıkları ise cildiyeye sevk etmek oldu anlamadığım şekilde tamam oraya götürürüz sıkıntı değil ama sen yapman gerekeni neden yapmıyorsun yani biz oradan yine elimiz boş döndük Sonra ankara şehir hast. den yine tanıdıklar ile ortopedi den sıra aldirdik oraya götürdük orada düzelir alçıya tekrar başlıcaz dedi ve 3uncu alcisini yaptırdık çok şükür iyiye gittiğini söyledi doktorumuz aynı zamnda bizim 5 aydır yapamadığımızi şehir hast bir günde yaptık grnetiktede muyene olduk ve kromozom testi istedi orada bir buçuk ay sonra çıkacak sunucumuz Bize dua eden etmeyen herkezden allah bin kere razı olsun ♡♡♡minik kursadim
Rabbim herzaman yaninda olsun kuzum benim insallah ilesicen cok tatli massallah sana kuzu
Rabbim sifa versin güzel kuzuya insallah
408,311 soru
12,266,212 cevap
37,476 kullanıcı