+1 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (183 puan) tarafından

Kizlar yurtdisinda yasiyoruz esimin babaanesi turkiyede dun sabah vefat etti allah rahmet eylesin esim ve digerleri cenazesine gitmek icin az once yolculadim ucakla gidicekler yarin aksama kadar anca orda olurlar okadar kavga ederiz anlasamayiz ama sanki gidince ölmüş bidaha hic geri gelmicek gibi hisseduyorum oglum var 1 bucuk yasinda sabah getir goruyum dedi yatakta uyuyordu iceriye gel dedim yatakta koklayarak optu oglunu sonra biz sarildik ama simdi yola ciktilar ya etrafima bakiuorum onun yedigi tabak karsimda sigaralari karsimda montu cantasi yaptigi hersey karsimda bunilk ayrilisimiz degil ama hamile oldugum icin suanda agliuorum nolur bana destek verin kizlar

4 Cevaplar

+1 oy
(14,800 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yanımızdayken birbirimizin kıymetini bilmeyiz
(183 puan) tarafından
Evet bunu yasiyorumm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güçlü ol canım ben 4 aydır görmeden canım her an burnumda bekliyorum eşimi haline şükret dua et geleceğini düşün 
tarafından
Güçlü ol kendini salma ben 4 ayda böyle yapsam kafayı yerdim
(183 puan) tarafından
4 ay da cok uzun  ya nerde kaliuorsun kendi evindemi
tarafından
Kendi evimde kaliyorum memlekette de evimiz var oraya geldim daha da ne zaman geleceği kesim değil esimin
(183 puan) tarafından
Neden gittiki
tarafından
Suriye'ye gitti göreve
0 oy
(3,926 puan) tarafından
Bende 2 günlüğüne Ankara'ya gönderdiğimde öyle olmuştum ağla ağla :) sürekli de msj attı aradı hamileyim tabi :) olur öyle geri gelecek nasıl olsa belki ayrı kalmak iyi gelir 
(183 puan) tarafından
Ya evet suan cok erken daha 1 saat once yanimdaydi ondan bukadar cok agladim geri yataga girip yatamiyorum da aklima gelcek duye
0 oy
tarafından
Biz ölelim o zaman :) 5 aydır yok daha 1 ay var kavuşmamiza 
(183 puan) tarafından
Niyreki nerede
tarafından
Askeri gorevde canım yurtdisinda

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 465 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Denizzzyildizi (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 904 göst.
12 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 283 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 728 göst.
21 Nisan 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Tansusk (57 puan) tarafından soruldu

412,897 soru

12,431,498 cevap

45,686 kullanıcı

Kategoriler

...