+1 oy
362 göst.
Aile kategorisinde (634 puan) tarafından
Kızlar ya ben eşimle 19 yaşında evlendim eşim benden 14yas falan büyük evlenelide beş yıl oluyor önceden eşim  

Bni çok ezdi 

Hergün pilav çorba ana yemek salata yapardım aynı yemeği ertesi gün yemezdi 

Sonra çorabını atletini ütulerdim  ayaklarını yikardim kendisine masaj yaptirirdi zeytin yağıyla 

Evde en ufak birşey olsun laf ederdi sabah kahvaltıda 10 çeşit öğün isterdi illa bni sen yıkayacak sin kadınlar kocalarını yıkar diyordu bende sa.lak gibi harfiyen yapıyordum benden habersiz bakkala gitmeyeceksin dışarı çıkmayacaksin diyordu kapiyida bazen üstümden kitleyip gidiyordu 

Daha aklıma gelmeyen birçok şey var 

Üstüne birde ruj falan sürsem güzel birşey giysem dayak yiyordum kuaföre asla gidemezdim onun istediği şeyleri yerdim hep diyet yapmama ailemle görüşmeme izin vermezdi onun belirlediği gün ve saatlerde evime bir arkadaş cagiramazdim falan düşündükce sinir krizi geçiriyorum ben ne kadar salakmisim diyorum ama insanın cahillik dönemi oluyor ya maalesef

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şimdi nasılsın mesela ne degisti ve nasıl değişti 
(634 puan) tarafından
Mesela şimdi biryere gitsem ona sadece haber veriyorum evde ne varsa onu pişiriyorum tek öğün yıkanırken bekliyor beni git kendin yıkan diyorum öncedende illa benimle birlikte sen yikanacaksin benide yıkayacaksin derdi şimdi işim gücüm yok senimi yikiycam gir banyoya yıkan kocaman adamasin diyorum istediğimi yapıyorum çok üstüme gelir el kaldirirsa basarim kafese çağırırım polisi seni şikayet ederim diyorum geri basıyor
(2,016 puan) tarafından
Bence ekonomik krizden dolayi geri adim atiyor hersey masraf 10 cesit kahvalti nereeye koyuyon zaten;)) su faturasi desen cok harcamadan yikanmayi tercih edecek yemeklerde eksildi artik bu bastakiler milletin sofrasindan caldi
tarafından
Boğazlarında kalsın burunlarindan fitil fitil gelsin o milletin sırtına yükledikleri saraylar saltanatlar başlarına çöksün basireti bağlı gariban gurebanin hakkı gözlerinden çıksın
tarafından
En doğal hakkin olan şeyleri sonradan fark etmişsin artık üzgün anne değil mutlu anne olma vakti.
(877 puan) tarafından
o nasıl bir bedduaydı kız Kelimeler ahenkle dans ediyor :D Ama haklısın
-Reklam-
0 oy
(3,884 puan) tarafından
Peki şuan nasılsınız eşin hala aynı mi veyahut sen bunlara katlanmaya devam mı ediyorsun 
0 oy
(446 puan) tarafından
Allah boyle insanlara dusurmesin umarim artik hayatinda değildir 
0 oy
tarafından
Ayy neler cekmissin kuzum yaa esin heralde sen ondan baya gencmissin diye kıskançlığından böyle şeyler yapmış heralde..Peki şimdi nasıl sana karai
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Peki simdi nasılsın 
0 oy
tarafından
Sen 24 eşin 40 yasnda şuan o zaman şimdi nasıl duzldmi ailende müslüman evladı değilmiş herhalde satmslr seni resmen
(634 puan) tarafından
Hay ağzını öpeyim ya senin beni annem yaka paça verdi eşime hiç istemiyordum ben ilk başta
tarafından
Tabi böyle olunca da kabul etmdilr kesin kocndr cek dediler şimdi nasilsn duzldimi
(634 puan) tarafından
Yok evlendik çocuk falan oldu annem eşimden nefret ediyor piskolojisi bozuldu defalarca ayrıl boşan dedi bana ama artık bir sorumluluk aldım çocuk doğurdum düşe kalka idare ediyorum
tarafından
Anldim canm inşaallah duzlr evldn olmsa ayrilrdn
0 oy
(10,485 puan) tarafından
Değişen bisey oldumu pekii
(634 puan) tarafından
Mesela şimdi biryere gitsem ona sadece haber veriyorum evde ne varsa onu pişiriyorum tek öğün yıkanırken bekliyor beni git kendin yıkan diyorum öncedende illa benimle birlikte sen yikanacaksin benide yıkayacaksin derdi şimdi işim gücüm yok senimi yikiycam gir banyoya yıkan kocaman adamasin diyorum istediğimi yapıyorum çok üstüme gelir el kaldirirsa basarim kafese çağırırım polisi seni şikayet ederim diyorum geri basıyor kendimi ezdirmiyorum en azından ben değiştim birşeylere karşı koyuyorum şuan jeton düştü dört yıl sonra
(10,485 puan) tarafından
Olsun düşmüş  sonunda
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Eskiden dediğine göre şimdi öyle değildir inşallah. 
0 oy
(235 puan) tarafından
Ben senin bu saydıklarının coğunu yapıyorum yaşımda 30. Severek isteyerek merhametimle yapıyorum her banyo yıkarım üstünü başını üytülerim hergün nacizane kahvaltı yemek yaparım sırtı tutulur masajım eksik olmaz hamile halimle bazen coraplarını giydiririm. Asla izinsiz dışarı cıkmam zaten birlikte cıkarız. Ha üstüme kapı kitlemez kötü emrivaki konusmaz oda benim sırtımı yıkar gece sırtıma masaj yapar karnıma masaj yapar yani ne bileyim bir duygu vardır hani merhamet edersin yüreğinle konuşur hareket edersin ya nefret etmezsin sadece seversin her zerresine aşık olursun öyle birşey. Daha önce nişanlanmıştım o nişanlım pisliğin önde gideniydi görücüyle oldu belki o olsaydı şuan hayatımda senden daha beterdi. Canını sıkma sende aslında etki tepki meselesi belki sana düzgün yaklaşsa sende severek yaparsın seversin
(634 puan) tarafından
Ay bu öyle birşey deil inanki bak ben bağrıma basip fedakarlık yaptıkca o eziyet etti bana kırk çeşit yemek koysan önüne hamile karnım burnumdayken elli kere sofradan kaldırirdi sunuda getir bunuda getir
Hiç kadın karnı burnunda kaldırmıyim yada kendim kalkıp alayım demezdi
Hayatı zehir zindan etti burnumdan getirdi yapsam ne olacak elime yapışmaz ama o kadar nefret ettim ki bni o kadar bezdirdiki şimdi bir bardak su istese vermeye tahammülüm kalmadı karşılığını hiç göremedim yani hem kendisi ezdi hem ailesine ezdirdi resmen köle yerine koydu beni benm ne düşündügümü ne hissettiğimi ne istediğimi umursamadı bile
(634 puan) tarafından
Sen kaç yıllık evlisin sende pek fazla yapma bak pişman olursun diyorum sana sonra sana ok olarak döner o merhametin insanlığın ne olursa olsun insan oğlu nankör yarın birgün birşey olsa eşim sırtıma masaj yapıyordu demez
0 oy
tarafından
cahillik işte şimdi al hepsinin öcünü ez kafasını 
0 oy
(454 puan) tarafından
Eşin padişah mı şehzade mi? Paşama bak be kendini bile yıkamıyor. Allah sabır versin canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 423 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,040 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 314 göst.