0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
Kızlar kendi ailem yeni evlerine taşınscaklar önceden erkek öğrenci yaşamış ve sanırım hiçbir şekilde temizlik yapılmamış her yer pislik içindeydi bugun biraz temizlik yaptım ama tuvalet 2 3 kez daha elden geçmesi lazım tuvalet için temizlik önerisi istiyorum afedersiniz sanki tuvaleti kullanmışlar ama suyun varlığından Bi haber yaşamışlar gibi aynı yok böyle bir sey dedim o kalıntıları ne ile çıkabilirim porçöz kullandım en iyi o etki etti ama tam değil başka önerebileceğiniz ne var acaba 

9 Cevaplar

0 oy
(3,531 puan) tarafından
Sıcak su dok  klozet  te sonra kireç sökücü dok  baya fayda edyo.. 1 saate camasr suyu dok bembeyaz oluyo. Faynsida lavaboyuda cif le ov sonra köpüklü fırçala bembeyaz oluyo bu öyle yapiyrm
(582 puan) tarafından
Klozet değil canım onları temizledim de lavabo falan tamam sıkıntı yok onlarda temizlendi hep sorun alaturka tuvalet iç kısımlar çıkmıyor onda sıcak suyla yapmadım ama kireç sökücü kullandım orası bildiğin pislik yani igrenç ya
(3,531 puan) tarafından
Fırçayla iyice fırçala bari canım blki cikar
(582 puan) tarafından
Kız hepsini yaptım ama çıkmadı işte elimde eldiven bulaşık süngeri ile bastıra bastıra çıkarmaya uğraştım ne pis insanlarmış dedim ya bu kadar olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tuz ruhu dene bide camasir duyu ile karistirma veya por çöz ile
0 oy
(746 puan) tarafından
Tuz ruhu pırıl pırıl yapar başka da bsy karıştırma canim
0 oy
tarafından
Eger kirmizi pas lekesi gibiyse porcozle cikmaz domestos dök üstüne pamuk kapat biraz beklet jiletle yada telle. Baska bi kirse zaten çıkar
tarafından
Anlaşılan tlc tûrkiye temizlik avcılarını izlemissiniz :)
0 oy
tarafından
Tuz ruhu canım 
0 oy
(10,844 puan) tarafından
 Ence ne yap bilşyonmu o tuvalet banyoyu yık yeniden yap❤❤❤❤
0 oy
(834 puan) tarafından
Tuzruhu dok canım sonra fırçayla fırçala hemen çıkarır 
0 oy
(7,150 puan) tarafından
Tuz ruhunu dene canım kaynatıyor sokuyor hemen bi de Domestos dok fırçala bekle biraz sıcak su dok mis gibi olur
0 oy
(325 puan) tarafından
Kilozete bir kova su dok ki içindeki su azalsin ilacladiginda etki etsin kireç sokucu dok bekle biraz sonra ovala yüz ruhu dökme te lik vb.olur al başına belayi

İlgili bir soru bulunamadı

412,380 soru

12,414,435 cevap

44,964 kullanıcı

Kategoriler

...