0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Kızlar meraba :)Bana doğum sırasında rahim toparlayici diyerek emilecek bir hap verdiler onu alınca göğsüm midem yanmıştı nefesim daralmisti bunlarjn olcaginida söylediler o an .O zaman sormadım hala kafamı kurcaliyor ama o ilaç başka biseymiydi çünkü doğumdan sonra bayağı göğüs sıkışıklığı yaşadım acaba ondan mı oldu diye bir tereddütum var içimde.Sizde spinal anestezide böyle bir ilaç alan varmı ?

7 Cevaplar

0 oy
(799 puan) tarafından
Hayır öyle bi ilaç mı varmış cnm 

2 sezy. Oldum öyle bişy almadım 
(72 puan) tarafından
Evet bana öyle dediler ama içime şüphe düştü kimseden duymadım çünkü ve ondan sonra aylarca göğüs darlığı ağrısı çektim
(737 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum günler önce sadece rahim toparlayıcı serum taktılar 2 ünite daha sonra taburcu olurken antibiyotik parol yazdı doktor bende ilk kez duyuyorum
(72 puan) tarafından
Evet bende antibiyotik parol aldimda bu doğum esnasındaydi belkide dil altiydi bir arkadaş öyle yazmis
-Reklam-
0 oy
(952 puan) tarafından
Dil alti hap o bence. Banada verdiler kürtajda
(72 puan) tarafından
Aa olabilir valla ben çok heyecanlıydım belki de iyice heyecan yapmayayim diye verdiler onu aldıktan sonra yanma fillan oldumu sizdeede göğüste
(952 puan) tarafından
Benim ellerim titriyordu rahimin gevsesin falan daha kolay oluyo dedi güya ama annemler falan farketmişti öyle dediler yani tuhaf hissetmiştim ams geçiyo sonra korkacak bişey değil
(72 puan) tarafından
olabilir çok mantıklı ben de doğum sonrası bayağı nefes darlığı olduda acaba o ilaçtan mi diye kafama takıldı birde kime desem o ne ilk defa duyuyoruz dedikleri için iyice kurtlandim:)
0 oy
tarafından
Çevrem ailem ben defalarca doğum için gittiğimiz hastaneler ... İlk defa boyle bir şey duydum desem
(72 puan) tarafından
İnaniirim:)kime desem aynı tepkiyi veriyor zaten bilmiyorim artık ne verdilerse bana
0 oy
tarafından
ilacın adıyla baksana netten neymiş 
(72 puan) tarafından
Adını bilmiyorum ki söylemediler ameliyat esnasında almıştım
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Banada kürtaj yapılırken verildi, nedir bu diye sorduğum da, rahim ağzı genişlemesi için dedi..
(72 puan) tarafından
Bana toparlayıcı dediler ama kimsden böyle birşey duymadım kafama takıldı iyice
(2,204 puan) tarafından
Doğumdan sonra mı verdiler ? İnan bende hiç öyle birşey duymadım,
(72 puan) tarafından
Hayır doğum esnasında verdiler
(2,204 puan) tarafından
Saçmalamışlar resmen doğum esnasında Rahim niye toparlansın ki! Ama bu kadar etkilediyse kadın doğuma git böyle bir ilaç verdiler de, en iyisini onlar bilir, sakın ihmal etme.
(72 puan) tarafından
Aynen malesef bnde gidip sormayı düşünüyorum
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Daha sonradan hastaneye falan gitmedin mi canım hiç 
(72 puan) tarafından
Gittim bayağı nefes darligi için dolaştım ama cok zor atlattım .Kadın dogumada gittim ama o zaman aklıma takilmamisti ilaç o yüzden sormadim
0 oy
(305 puan) tarafından
Hiç öyle bişi kullanmadım ebe bana rahim kısmına bastırarak ya masaj yap dedi şöyle üç parmağımla yuvarla dedi o kendini toplasın yada bol bol emzir o kendini toplar dedi 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 121 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde linaaras (1,405 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,031 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,292 soru

12,443,520 cevap

46,067 kullanıcı

Kategoriler