Kaynanam çalışıyoraylardır eve elini sürmüyor, bugün kalkmış temizlik yapacağı tutmuş 3 te falan basladi bende çocukları oynattim falan yanlarında durdum masanın altındaki pisliği gösteriyor bana laf söyledi bilmem ne dedim ben aylardıryemeğini evinin işini yapıyorum ictigin bardağı alıp yerine koymuyon kalkmis van lsf söylüyorsun sanki evde tek ben yiyorum dedim sizin bokunuzu temizlerken iyi dedim yüzünüze gözünüz dursun dedim pişman oldum simdide ama sanki hicbisey yapmiyomusum gibi saydirdi sagda demedi bir kere bile .. Ekleme yapiyorum yanlis anlayan fesatlar icin. Birincisi zaten yapıyorum demese bile kendiakşam çay içtiği bardağı koltuğun üstüne bırakıp gidipyatan bi insan ben iki çocuğa bakıyorum üstüne ev yemek hergün çamaşır bulaşık derken bunaldimı artık iki dakika cocuklara bakma deswn yok bisw yok ben onun evinin işini yapıyorum her seferinde benim evimi kırk etmeyin supurdunmu bugün evimi diye konuşan bi insan. Ki bana dediği laf be mi çileden çıkardı daha kahvaltı bile yapmamıştım kendileri yapmislardimasanın altına ekmek kırıntısı dökülmüş düngece salonu supurup yatmistım, evi *** goturuyo bilmem ne diye bana saldırdı, bende onun üstüne dedimki ben o kadar iş yapıyorum afedersin tuvaletteki bokları temizliyorum da ağzımı açıp tek laf etmiyorum sen bana ne diyorsun dedim ayda yılda bir temizlik yapıyorsun ağzına geleni sayiyosun evim evim diye dedim onun üstüne bu lafı ettim ki ben 5 senedir kocamdan ayrı kaynımdanayrı kaynanamdan ayrı çekiyorum kimsenin bana bu lafları etmeye hakkı yok . kaynimin donuna kadar evden topluyorum yattigi yatagi topliyorum üstüne yaptığım yemekleri yemezler niye yaptın bunu bilmem ne diye laf söylerler bıktım artık