0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından

Kız ne bela bu başıma benim 3 yaşında sanki ergennnn hayır anne uyumucam  hayır anne ben oturmak istiyorum peki kızım ne zaman uyucaksin belki birazdan neeeee nen 10 yaşındaki çocukla mi konuştum az önce hahaha cildiriyorumm

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
O şimdi uyumuyor ya sen gidip yatsan olmuyor mu kız yasi üç olmuş benim beş günlük bebe de çok mizmiz acaba büyüyünce dönüp uyusan oluyor mu o yüzden sordum ajsjdjf
(319 puan) tarafından
Yani eline tablet falan veririm döner kicimi yatarım ama bu sefer de  uykusu geldiğinde mizmizlik yapcaj bende yarı uykudan uyanmış olcam daha kötü şimdi bi yatarım küçük kızım sabah uyanana kadar
(319 puan) tarafından
Keşke beş günlük haliyle kalsalar ahaghas kız elleme sende çocuğu nasıl alistirirsan öyle gidiyo bırak ağlasın 5 günlük bebek emzir bırak kendi uyusun gazini çıkar çıkar at kenara ben de ilk bebekte baya üstüne düştüm aha böyle ağzıma ediyo küçüğü elimde iki pis pis diyorum hemen daliyo 2 yaşında o da hiç uyanmıyor gece
tarafından
Ahaahhaa ya ama hep meme isitiyo ben anlamıyorum ki hiç mi doymuyor acaba öyle iki emiyo memede uyumak istiyor çok mizmiz ilk bebeğim bide insan üstüne düşüyor tabi ama haklısın ilerde beni mıngır mıngır oynatır Allah korusun :D
(319 puan) tarafından
Valla alıştırma benim ilk kız da memede uyurdu çektiğim an uyanırdı yine bu saatlere kadar ben ayakta gezerken o kucagimda meme emerdi kas yaptım ben o zamanlarda baya hahahah oyuncak bebek gibi düşün şuan ihtiyaclarinu karsiliyorsun emzir temizle altını gazını cikar koy sesli ortama alışsın senin için söylüyorum ben deneyimledim 2. Çocukta pek önemsemiyosun ilki gibi :::d
-Reklam-
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Cimcime ya 

Ben sahur yapıyore  kızım uyuyor

O cimcimeyi ısır deki teyzeler diyormuş ki uyusun büyüsün :D

(319 puan) tarafından
Uyudu kız en son dayanamadım yat zıbar dedim hahaha
(30,403 puan) tarafından
Aman iyi geç olmuş çünkü
(319 puan) tarafından
Sabah oldu anam ne geçi uyusam öğlen anca kalkarım herhalde küçük kız kalkmazsa ahha
(30,403 puan) tarafından
Uyu uyu giz
0 oy
(489 puan) tarafından
Benimki uyudu ben yatıyorum yupiiiiii ( :
(319 puan) tarafından
Benimki de bayıldı ben de yatarim sigara tüttürem  bi hshsgs
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Benimki Anne karnında yatırmıyor şimdiden ve vücut kaşıntısı vae aşırı 
(319 puan) tarafından
Ahh kıyamam kız ben mantar olmuştum 2.de enfeksiyon olandan geberiyordum  valla  geçip gidecek şu halimizi gör bol bol dinlen yat keyif yap gez mez biseyler yap <3
(2,770 puan) tarafından
38. Haftadayım artık hiç  halim yok ilk doğumum olucak. Tüm vücut kaşıntısı oluyor
(3,597 puan) tarafından
Ay o kaşıntı bendede var yokmu bı b çaresi alan aşkına ya
(2,770 puan) tarafından
Hastanede kan verdim kan sonucunu bekliyorum dr. Ciğerden olabilir dedi sizde bi gidip kan verin normal değil bu kadar kasinti
(3,597 puan) tarafından
Benimki anitibiyotik ten oldu canim bırakınca hafifledi
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Benimkide 2 saat önce uyandı şimdi geri uyudu 6 da eşimi kaldirmam lazım bi an önce kalksa uyucam hemen ölüyorum uykusuzluktan
0 oy
(54,493 puan) tarafından
Aa siz  seyy ayni biz ☺️☺️☺️ uykuyu sevmiyomus benimkide ☺️ 

Masallah senin bilmiş cadıya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 380 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 529 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,139 puan) tarafından soruldu
0 oy