0 oy
86 göst.
Aile kategorisinde (182 puan) tarafından
Ya arkadas saat 3 te uyandj suan saat 5 yav 2 bucuk saattir kulaklarimin feri soldu tirnaklari da uzun yav iki kulagima birden altli ustlu tutup uyumaya calisiuor ve iki saatir uyuyamadigi icin beni de sinir hastaai ediyor nolur bi yardim edin yokmu bunun bi cozumy kulaklarimi hissetmiyoeum cok sizliyorlar

6 Cevaplar

0 oy
(1,298 puan) tarafından
Bunu bnm eltimin kızımda yapıyordu. Niye tutuyor ki hala anlamış degilim
-Reklam-
0 oy
(121,700 puan) tarafından
belki bi derdi vat sana anlatmaya calisiypdur kendi kulagimi agriyo
(182 puan) tarafından
Yok dogdugundan beri boyle
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Ya kıyamam benim oğlumda da vardı aynı huy ama genelde kendikini tutardı emerken uyurken falan. Arada benimkini tutardı. Kendiliğinden bıraktı
(182 puan) tarafından
Ilk once kendjnjnkini tutuyordu simdi kendininkini birakip benim ve babasininkini tutmaya basladi
(1,097 puan) tarafından
Ama çok tatlı :) kendi kendisine bırakır zamanla
0 oy
(6,692 puan) tarafından
Benim kızım da yapıyor ya Allah'tan tek kulak :D nasıl bırakılacak bilmiyorum ama çoğu çocuk kendini güvende hissetmek için bebeklik döneminde annenin bir yeriyle oynarmis ben kulağıma şükredenlerdenim çevremde birinin kızı boynuyla birinin kızı da göğsüyle oynuyo
(182 puan) tarafından
Ya ama kulagimi kopartiyo resmen cimcikliyor artik dayanamiyorum
(6,692 puan) tarafından
Öyle oluyo ben bazen kızıyorum valla ha yeter artik diye
0 oy
(50,423 puan) tarafından
Off oyle alistirma unuttur benimkide sacimla.oynsyip uyuyo gun icinde hep saclarimda kavga ediyoruz butun gün
0 oy
(3,884 puan) tarafından
Kizzz benimki de emerken göğsümle oynardı emmeyi bıraktı memeyle oynamaya devam etti gece gündüz uyurken cildirtirdi benii. En son meme kaka olmuş çiş olmuş diye diye biraktirdim
(182 puan) tarafından
Oda iyiymis ben nasi biraktircam bmiyom

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 259 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 341 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Car.cnr36 (106 puan) tarafından soruldu

401,181 soru

12,007,040 cevap

36,194 kullanıcı

...