Kızlar 2 ay sonra doğumum var şuan çalışıyorum 37haftadan sonra rapor alicam sanırım doğum izni 4 aymış dün eşimle konuştuk öyle doğum izni 4 ay ben 4 aylık çocuğu nasil bırakıpta işe gidicem dedim bana dedi ki çocuğun anneme alışması lazım sonuçta annem bakacak çocuğa dedi bende dedim ne demek çocuğun annene alışması lazım ne diyosun sen dedim annen gezmekten eve gelirse bakar çocuğa dedim bana hamileliğim boyunca hiç bi faydası olmamış biz çalışıp eve gitmişiz evde bi tas yemek yok hep şehir dışındaydı gelmedi buraya doğuma yakın gelirim diyo bende eşime diyorum ki doğuma da gelmesin istemiyorum çocuk doğunca gezecekse ben evde yokkken mahalledeki insanları eve toplayacaksa çocuğu gösterecekse ya da çocuk uyurken aşağı kapının onune inerse olmaz o iş dedim eşimde diyo ki ilk başta konusucaz zaten diyo konuşsan da tamam diyecek yine kendi bildigini yapacak kadın asla evde duran biri değil. Ben çocuğuma bakmasını hic ama hiç istemiyorum acaba iş yerine mi getirsem diyorum çünkü iş yerinde ofiste sadece ben varım zaten eşimle ikimiz çalışıyoruz gelen giden müşteri çok nadir oluyo nasil yapsam bilemedim. Eşimde iş yerine getirmek istemiyo evde annesi baksın istiyo. Gerçekten kayinvalideme guvensem benxe istemem çocuğum evden çıksın ama surekli resmini atar bi yere birilerine gönderir hic istemiyorum