+1 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından

............................      

image

6 Cevaplar

0 oy
(14,646 puan) tarafından
Hiç bilgim yok bı kontrole git 
(114 puan) tarafından
Randevu yok  acil bakarmi ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acile gidip surekli kanamam geliyo diyince bakarlar 
(114 puan) tarafından
Burda gidince petine bakiyolar kanama cokmu diye
0 oy
tarafından
ip eline gelir ama o kadar aşağıda olmaz anca parmağını sokup kontrol edersen 1 cm kadar eline gelir 
(114 puan) tarafından
Degiyo ya bildigin
tarafından
parmağını sokmadan peçeteye değiyorsa kaymış aşağı gelmiş
(114 puan) tarafından
Bencede kaysa agri kanama da cok olmazmi bazilarinin vucud kabul etmiyo ya eltim de iki seneden fazla takili agirda kaldiriyo yani ama kayma yok baya iyi yani
0 oy
(5,873 puan) tarafından
Bikere bnnmde elime ip geldı ben ellemedim ama eşin hisedrse siz doktora gidin yada yoğun kanama gelırse kaymış oluyro bnde  gttim bşey yoktu 
(114 puan) tarafından
Iliski olmadi 1 hafta yasak diye adetliyim zaten adetli donemlerde asagiya gelirmis yaziyo internette bide ipi hissetmek lazimmis ki yerinde oldugunu anlayalim.
Doktora sordun mu ipi elime geldi diye
(5,873 puan) tarafından
Vala onu sormadım yerinde hiç bir sorun yok ipi uzun bırakmısa ondan hisedyrsun ben bi ara fitil koyarken hisetim
0 oy
(122,513 puan) tarafından
cok korkunc yaa dr git hemen
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Spiralin ipi herzaman deyer eyer pamagini sokub bakarak kontrol edilir hatta ordami diye yani bende oyle kontrol ediyordum eyer vajinadan disari cikiyorsa evet dusuyor demek ama paagini sokub parmagina deyiyorsa yerindedir demektir .

Cikarilinca o ipi tutub cekiyorlar .ip gorulmezse orda olmazsa nasil cikarir drlar .adet donemlerinde rahim asagi iner oyle olunca biraz fazla asagiya gelmis olur ip.ama bbiraz zamanla yukari cikiyor parmagin zor ulasicak sekilde yani benimde adet disinda ara kanamalarim oluyordu bi gun gekiyor iki gun kan olmuyor ve ya 3 gun oluyir bi gun olmuyor.4 ay kaldi duzelmedi ayin sadece 10 gunu temiz kalan gunleri az az kanamali.ve adet gunlerim.oluyordu.o yuzden cikartdirdim.3 kere takildi 3 de ayni sekilde oldu 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 291 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gülnurknd (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 573 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,873 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Karakiz1515 (33 puan) tarafından soruldu

404,243 soru

12,110,201 cevap

36,437 kullanıcı

...