0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kızlar iş dolayısıyla kocaeliye gelicez ev bakıyoruz hangi ilçesi mahallesi daha iyidir oturan arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyim fiyatlar nasıl malum cocuk büyüyo hangi muhiti iyidir 

11 Cevaplar

0 oy
(2,070 puan) tarafından
Biz Gölcük'teyiz şu an ev arıyoruz ve bulamıyoruz çok pahalı su an 2000 TL den başlıyor
-Reklam-
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Biz yeni çıktık kocaelinden memlekete geldik benim 9ldugum yer körfez yarimcay di   çıktığım ev 1300 TL ye verildi ben şuan memlekette 1500 TL ye oturuyorum muhit olaraktaniyiheraey ayağının altında 
(4,851 puan) tarafından
Ben şuan sinoptayim ablam Petkim sitesinde oturuyo annemde yan sokaginda :) bizim evimizde Tüpraş in girişlerinde bı yerde :) mimar Sinan'ın başinda yani :))
(1,949 puan) tarafından
Su deposu var biliyor musun orayi kiz orda hemen
(3,084 puan) tarafından
Yarimcada mi canım
(1,949 puan) tarafından
Evet küçük bi su deposu ama
(3,084 puan) tarafından
Bilmym ki canım otobanin ustndemi
0 oy
(385 puan) tarafından
Bende 3 ay önce taşındım Kartepe deyim ne umdum ne buldum, sanayi çok iç içe yerleşimle izmitte, Kartepe de atakent fsm izmitte yahyakaptan eski nezih mühitmiş ama kiralar el yakıyormuş
(613 puan) tarafından
Ablamda Kartepe derbente oturuyor :)evt buralarda kiralar fırladı.soykedigin yerler daha çok yüksektir tabi
0 oy
(4,158 puan) tarafından
Annem ve teyzem İzmitte kartepe de oturuyor 
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Körfez çok güzel yaaaaa 
(613 puan) tarafından
Ewt vlla korfezimiz guzrldir.sen nerden biliyon buraları kız burdami oturuyon akrabam flanmi var
0 oy
(2,627 puan) tarafından

Kesinlikle Gölcük.Hayatimin sonuna kadar orda yaşayabilirim.Malaesefki 2 senedir evlenip Diyarbakır'a geldim.Annemler orda ama.Ha bide Gebze kosklucesme var.Orasida harika.Kira fiyatları diğer ilçelerden bı tık daha iyi.Annemler dublekste bin TL veriyor.Ablam Gebze'de 700 veriyor.Abimlerde 650 veriyor.3 artı 1 daireler

(702 puan) tarafından
Biz üç buçuk veriyoruz Gebze de ev okadar iyi de değil birinci kat üst katımız 10 bin istiyor kiraya verecek oda küçük balkonu da yok kiralar uçtu en kütü ev bile 7 bin 8 bin
0 oy
(613 puan) tarafından
Kizz bende kordezdeyim Derince dibimizde kaynım flan hep ordalar 
(613 puan) tarafından
Aynn aynn
(613 puan) tarafından
Ağadere caddesinde
(3,084 puan) tarafından
Hmm annemlerde sahilin orda hava radar lojmanlarına yakın oturuyor canım
(613 puan) tarafından
Benim annmlerde sahile yakın oturuyor cnm.:)
(3,084 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hakmar var sahile gelmeden Ülker düğün salonunun aşasında annemler orda benimde canım
0 oy
(327 puan) tarafından
kızlar saolun yorumlarınız için yeni yazabiliyorum derince yenikentte 1sene oturdum komsuluklari çok iyi insanların şimdi şubattan beri kartepe ataevler mahallesindeyim önerileriniz için ayrı ayrı teşekkürler ama şunu söyleyebilirim ki tekirdagdayken yaş kontrolleri dışında hastane görmeyen çocuğum burda hastalıktan yakamızı alamadık enson götürdüğüm doktorda buranın havası sanayisiyle icice olduğu için biraz kirli yaramamış olabilir dedi onun dışında güzel şehir çarşısı fln büyük güzel 
tarafından
Cnm Gebze'de de sanayi var ama Derince o yönden daha kötü
tarafından
Ayy ben Antalya'dan üniversiteye gittim ilk indiğimde acaba nefes almasam duramaz miyim dedim bu nasıl bir pis hava havada sisten güneş görünmüyordu hele ki denize kokudan yaklamasadigim çok zaman oldu ben yapamadım orda okulu bırakıp döndüm antlayaya Allah yardım etsin size
(554 puan) tarafından
Ben de yenıkentteyım canım bence en güzel mahalle ya
0 oy
tarafından
Ben Yahya kaptan da oturdum bence oturulacak en iyi yer orası 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
İş için gelecekseniz sanayi bölgesi olan gebzeye gelin servis bulmak kolay olur Gebze'de ve iş olanağı çok oluyor onun dışında izmit olur merkez diye  yaşanacak  güzel bir yer emekli olup herekeye yerleşmek 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Darıca'da oturdum. Galiba hayatımda en sakin en rahat yaşadığım yerdi

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 1,871 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Memur anneee (3,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
19 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ..ozantu (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu

410,423 soru

12,343,665 cevap

39,875 kullanıcı

Kategoriler

...