Ay nasıl sinirim bozuldu ya. Aslinda benim engellemem lazımdı onlari ama eşimin hatrina ses çıkarmadım.
Cok basit ama can sıkıcı ya. Kizim ateslendi benim 2 gun ugrastik kendine geldi. Eşim kendi arayip kızı gösterdi. Ben gurbetteyim bi o ikisi var burda. O arada esimle bende hastalaydik ama ayakta atlattik. Kızın atesi 2 gun sürünce esim babasinin arabasini getirdi olurya bisey olursa götürelim hemen diye küçük sehir taksi 1 saatte zor geliyor dedi. Ben olmazsam atla götür cocugu isten cikar gelirim dedi. Saat 4 de işe gitti eve geri geldi araba lazımmış diye. Dedim şuan iyi götür ver ama üzüldü baya.
Aradan 10 gun geçti ama annemler gelir heralde falan diyor bende dedim ki bi arayip sormadilar annen benim aramami niye bekliyor diye aramam ben kusura bakmasin kimse dedim bi gecmis olsun demek bu kadar mi zor ya.
3 hafta geçti annemi cagiralim mi dedi. Bende dedim çağır canim bende kek cirpayim misir falan da patlatirim dedim. Cagirdi bi bakalimda falan dedi kaynanam ama gelmeyecez falan diye aramadi tekrar. Esimde bakalim hep ben arayip davet ediyorum arayacaklarmi dedi 1 haftadir arayip soran yok. Bi baktım ki ikiside whatsapptan engellemiş
Kizim doğduktan sonra haftada 2 biz gidiyoruz 10 gune onlar geliyordu. Hani ortada hic bisey yok. Ben eşime soruyom bilmedigim bisymi var diye o bana soruyor. Arayip sizin derdiniz ne o adam elektrik direginin tepesinde çalışıyor ona bisey olsa vebalini alabilecekmisiniz. Boyle seyleri Ne kadar düşündüğünü bilmiyormusunuz diye aramak istiyorum ama Eşim istemez asla offf cok sinirliyim çarpıntım başladi resmen ya