0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (1,509 puan) tarafından
Kis temizliği koydum meydana ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum niye derseniz Çünkü tek kızım bacım yok çocuklarım var Onlar da çok aman aman büyük değiller Sadece 3 odamı yapabildim gerisi duruyor küçük Bebeğim beni çıldırtacak Hadi çıkın bana gelin Bana yardım edin Siz olmazsanız bu işinden çıkarmayacağım anladım Bekliyorum canlar

10 Cevaplar

0 oy
(6,073 puan) tarafından

Ben yeni taşındım benim evi kim yerleştirecek :ermm:

(1,509 puan) tarafından
Aboooo sen benden kotuymussun ama yinede ben gelirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kucuk bebe olunca is zor ya :D Bizimki de 6 aylik hic durmuyoooooor
(1,509 puan) tarafından
Durmuyor viz viz ozellikle aksamlari seninkide oylemi
0 oy
(773 puan) tarafından
Benimki 6 aylık. Sadece o uyurken ev süpürüp siliyorum. Detaya giremiyorum aglıyo. Peşimde dolanıyo sürüne sürüne onu almam için. Zor valla
(1,509 puan) tarafından
Zor ama mecbur cnm benimki 7 aylik ama daha surunmuyo
0 oy
(5,440 puan) tarafından

Gelelim 4 görümcem var hep beraber gelelim :D

(1,888 puan) tarafından
Bana da gelin kuzum aynı dertten muzdaribim ☺
(1,509 puan) tarafından
Gel canim gel ise dalmisim actigim postu unutmusum
(5,440 puan) tarafından
Gelelim kız nolcak :)
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Allah koalylık versin kuzum bende yeni başladım her yer her yerde kızım 8 aylık sürekli mız mızlanıyo salı günü kalabalık misafirim gelecek yardım edecek kimse yok offf 
(1,509 puan) tarafından
Bende ayni dertten muzdaribim tek olunca boyle oluyo
0 oy
tarafından
bende taşinicam banada gelin ben size gelim siz bana gelin  ev temiz bir tozu alınicak yerler camlar mutfak dolapları banyo tuvalet miss gibi hic bisey yok yani  he birde yerleştirme var... bazı mutfak eşyalarım yıkanacak hatta belki hepsi 
(1,509 puan) tarafından
Oooo daha ne olsun sende bir suru is var gelelim yoksa bitmez bu isler benim bir mutfak bide banyo kaldi digerleri bitti
tarafından
yok benim toplu herşey birtek yatak odam hariç diğerleri toplu sadece. gelin gelin valla 5 aylık oglusum da var
0 oy
(545 puan) tarafından
Oyyy beninde ne otura ne dura biliyom halılar yıkamaya gitcek cam perde bizim hol çok uzun hol boyu cam perde bu gobuşle nasıl yapcam
(545 puan) tarafından
Yetmiyor kuzum baza altindan kisliklari cikaridim yikadim bı suru utulenecek var o kadar iş varki neresinden tutacagimi şaşırdım
(1,509 puan) tarafından
Aynen  canim benim is bitmiyor
(545 puan) tarafından
Senin bebiste var bitmez canım her iş bizde Allah kolaylık versin
(1,509 puan) tarafından
Carsamba gunu baslamistim son mutfak kaldi oda yarin yapicam saliyada halilar gelir carsamba bitmis olur insallah
(545 puan) tarafından
Gözün aydin bende yapsam bitirsem varya rahatlarim esgiden üç güne her seyim tam bitmis olurdu ama şimdi yetiyom
0 oy
tarafından
İyi fikirmiş bu :)))))
(1,509 puan) tarafından
Dimiiii .......
0 oy
tarafından
Senin bebiş ler var yapamiyom ben ne diye yapamiyom  helal vallh  ama Karnim taş gibi ağrım var hiç hayrın yok ama seve seve yardima gelirim canisi 
(1,509 puan) tarafından
Sen kendi bebesini dusun canim
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Kucuk cocukla is yapilcak gibi degil. Olduğu kadar yap. Uzaktayim bnde kimsem yok. Yurutecr koyuyorum kizimi hangi odaya gidersem pesime goturuyorum. Oyle yapiyorum.her gun bi is yapiyorum. Bir yeri yapana kadar yaptigim temizlik yine temizlik istiyor ve ben sonsuza kadar temizlik yapiyorum :((
(1,509 puan) tarafından
Aynen beni anlatmissin ama mecbur naapalim dedigin gibi oldugu kadar mutfak bide banyom kaldi en zor yer mutfak zaten birazdan mutfaga basliycam once daginiklik kaldiracam sonra dolaplari dokecem hadi baakam
(1,554 puan) tarafından
Bnde oyle planladim bugun toz alcam bakalim insallah dun evi sildim . Mutfagi en sona ayirdim.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 270 göst.
22 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde -srn- (13,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 289 göst.
26 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde -srn- (13,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 738 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,511 soru

23,680,658 cevap

310,229 kullanıcı

...