0 oy
712 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Aserenler lütfen devam etmesin.

Bu akşam eşimle AVM de adana durum yedik sona doğru doymustum ama az kaldı diye bitirmek için biraz zorlandım bitti. Saat 4 falandı şimdi de karnım ağrıyor böyle aç gibiyim sanki sabahtan beri yemek yemedim bide midem bulanıyor mu noluyo anlamadım tuhaf böyle midemden değişik adana tadı ağzımın içine geliyor. İstifra edicem gibi oluyorum ama çıkmıyor. Mideme dokundu sanırım az önce bı elma yedim belki iyi gelir diye napabilirim düzeltmek için çok kötü hissediyorum.

9 Cevaplar

0 oy
(164,305 puan) tarafından
et bozukmuydu acaba
(3,146 puan) tarafından
Sanmıyorum ya eşimle de yedi aynısından bide arkadaşım vardı o da yedi sadece ben böyle oldum bana dokundu heralde zorladim ya kendimi bitirmej için ondan rahatsız etmiş olabilir belki ama çok kötüyüm valahi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Soda iyi gelebilir kötüyü düşünme psikolojik te çok okuyor öyle biraz dolan gaz oluncada bende çok mide bulantısı oluyor
(3,146 puan) tarafından
Ya zaten zehirlenme vs değildir çünkü eşimle arkadaşım da yedi tek ben kötü oldum. Bitirmek için zorladım ondan galiba hem karnım ağrıyor hem istifra Edesim geliyo
0 oy
tarafından
Sindirememişsin sanırım soda mı içsen
(3,146 puan) tarafından
Bı deniyeyim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Acı oldugu icin dokunmus olabilir ishal bile yapabilir
(3,146 puan) tarafından
Vallahi ishale de razıyım karın ağrısından kivrandiriyor bide istifa Edesim geliyo böyle bulantı yapti gibi.
0 oy
tarafından
Soda iç canım ben her adana yedigimde böyle oluyorum içindeki malzemeden kaynaklı Doğan'dan flaan da olabilri genelde her kıyma yediğimde senin gibiyim yediğim m şeyin tadı ve kokusu geliyor sodaya limon sık birazcık tuz at iç geğirirsin geçer öyle gegirince geçiyor 
(3,146 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Fazla mı acıydı cajim acı da mideye dokunur bende bikere yediğimde afedersin istifra ettim midem çok kötü oldu gaz oluştu falan..soda varsa sade soda birebir yasa kaynamış suyu şerbet yap iç 
(3,146 puan) tarafından
Aslında yerken acı değildi normaldi ama yeni yeni etki etti heralde dokundu midem çok kötü karın ağrısı da cabası. Soda var deniyim bı istifra etsem belki rahatlatır ama o da cikmiyo gelip mideye gidiyo
0 oy
tarafından
Kendini kusturmaya çalış canim belki rahatlarsın öyle ya da soda iç 
(3,146 puan) tarafından
İstifra Edesim geliyo zaten ama zorliyayim belk rahatlatır. Soda deniycem şimdi de teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sade maden suyuna limon sık iç hemen keser. 
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bende çoğu zaman dışarda yiyince öyle oluyorum kırmızı et birazda yağlı olunca ağır gelebiliyor soda iç rahatlatir inş canm
(3,146 puan) tarafından
Çok şükür vallahi biraz soda içtim bide istifa ettim ayıptır söylemesi bide sarı leblebi yedim bir avuç kadar çok iyi geldi şükür. Vallahi eşim falanda yedi ama ben böyle oldum sadece bence bitirmek için kendimi zorladım ağır geldi galiba sindiremedi midem tövbe bı daha dışarda yemiycem :)
(1,019 puan) tarafından
En rahatı yine tavuk eti nadiren dokunuyor yediğin yere göre yani :)
(3,146 puan) tarafından
Aslında dışarda çok yedim bunca zaman hiç böyle bişey yaşamamıştım yeni AVM yapıldı bizim evin yakınına yeni açılmış içindeki dükkanlar vs gidip bı görelim yemek yiyelim dedik aman aman Allah korusun bilmediğini bulasmicaksin :)
(1,019 puan) tarafından
:) geçmiş olsun canm dikkat et
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 315 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde incimercan98 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 452 göst.
14 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,668 soru

24,494,126 cevap

357,877 kullanıcı

...