0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Aşırı huzursuz hırçın ağlıyor bağırıyor sürekli meme emmek istiyor gece uyumuyor sürekli meme istiyor bezini tutuyor gece uyurken neden olabilir

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
19 aylık cildirmama ramak kaldı 
tarafından
Al bende o kadar çok yoruldum kızınca dudak buzuyor birde
tarafından
Hele şu 5 gün varya vallahi ömrümden 10 yıl gitti
-Reklam-
0 oy
(2,312 puan) tarafından
Bez  tutma olayı  bizdede var  emme haricinde bunların  çoğu  bizdede  var  emmeyi bıraktı  hiç  istemiyoru 1 aydır  bizde 17 aylık  olacağız bu perşembe 
tarafından
Sizinki de mi bezi tutuyor gece tutuyor benim kızım en çok enfeksiyon olabilir mi ama olsa dokdurtmaz çünkü enfeksiyon oldu önce orasına dokundurmadi bile birde dün gece bezini çıkarttım yattı tutmadı hiç ortasini
(2,312 puan) tarafından
Yok  benimki gün  içinde  kaka  çiş  yaparsa tutuyor  gece öyle  tuttuğunu  görmedim  birde  benimki  gel altını  değiştirelim deyince  tutuyor  bazen  zibinli gezerse  bezini  çıkarıyor  cırt cırtlarindan  tutup  açıyor  sizinkini  bez  sıkıyor ya da kaşındiriyor olabilir mı  acaba hep  aynı  markami kullanıyorsunuz
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Aynı benimkide 17 aylık gün günü tutmuyor bazen beni bırakıyor bazen kucağımdan inmiyor sürekli emmek istiyor gece sabaha kadar 40 defa kalkıyoruz bir şeyden korkuyor gibi gece gündüz ağlıyor bir iş yapamıyorum evde herkes büyüdü sana zararı olmaz dedikçe tam tersi oldu 
0 oy
tarafından

15 aylık artık o kadar yoruldum ki anlatamam sadece oturup ağlamak istiyorum yaa emme emme sadece bunu diyor emme meme emme meme akşama kadar böyleyiz o kadar yoruldum ki :(

0 oy
(1,950 puan) tarafından
Kopek disleri geldi mi canim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 221 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cansel7474 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
+1 oy
2 cevap 220 göst.
31 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (1,189 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,924 soru

24,662,535 cevap

366,816 kullanıcı

...