0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,791 puan) tarafından
Günlerdir başım çok ağrıyor iki gün sol tarafım ağrıdı beynim başımın tepesi bugünde sağ taraf ağrıyor grip gibiyim ama değilim o grip hissi burnumda hissediyorum ama ne akıyor ne tıkalı yaşayan vr mı hastanee gitsem mi bilemedim iki de çocuğum var 

4 Cevaplar

+1 oy
(919 puan) tarafından
Kuzum oladabilir olmayada bilir bu aralar canını bir şeyler sıkmış olabilir kafanı yoran meselerler olabilir yada saçını ıslak bırakmışsındır sinüzitin azmıştır baş ağrısı şeklinde kendini gösterir yada migrendir 
(7,791 puan) tarafından
Kuzum migren yasa sinüzit değil ikiside vr bnde bu başka bişi beynim çıkacak sanki ama inşllah corona yoktur ya :(
(919 puan) tarafından
Bende Corona oldum baş ağrısı ile başladı başımı elimden alamadım ssandım beynim çıkacak arkasına çıkardım hafif rahatladım iki parol içtim uyudum günlük iki parol içtim başka bir şey olmadı üç gün sonra baş ağrısı bitti koku tat kaybı oldu başka belirti olmadı şükür geçti gitti 30 günlük bebeğim vardı bir de şükür o olmadı
(7,791 puan) tarafından
Banyodayken ağrı geçiyo çıkıyorm devam ediyo çıldırıvericm beynimde sanki kan yürüyo olmazsa eşim gelince test vereyim koronaysa eşimde işe gidip geliyo milletin hakkına girmeyelim
(919 puan) tarafından
En azından serum takarlar baş ağrın geçer
-Reklam-
+1 oy
(3,799 puan) tarafından
Olabilirsin.  Ben de kovitten hiç burnum akmadi tikanmadi ama dediğin gibi burnum da grip hissi vardı.  
(7,791 puan) tarafından
Off Allahım çk korkuyorum ya
(3,799 puan) tarafından
Test ver en iyisi.  Korkma varsa da yoksada yaşadığın bu durum için bol bol sıvı al sarimsakli süt iç ballı sıcak sıcak.  Dün  Ben de grip gibiydim sarimsakli süt içtim iyi geldi bide ıhlamur ballı bide udi hindi yağı
(7,791 puan) tarafından
Hepsini deniyim canım ama udi hindi yağı ne nerden bulunur nasl kullanılır
(3,799 puan) tarafından
Aktardan sabah akşam 4 5 damla suya damlat iç
(7,791 puan) tarafından
Sağol kuzum denicem
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kızlar yaşayan yk mu
tarafından
Test verin
0 oy
(421 puan) tarafından
Valla ben kovid olduğumda en büyük belirttim şiddetli baş ağrısı ve eklem agrilarimdi pozitif çıkmıştım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 115 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 699 göst.
21 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde SağlıklaGelBebeğim (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 336 göst.

413,427 soru

12,446,611 cevap

46,167 kullanıcı

Kategoriler

...