0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hesaplarımız bir kayınperimle ama evlerimiz ayrı ben bşy istediğim zmn alınmıyo ama kaynanama aylık 1 500 lira veriyorlar kaynım nişanlısına iphone telefon aldı baget yüzük aldı geçen .ben bşy istediğim zmn yok diyor eşim. neyse annemlere geldim ben sevgililer gününde eşimin yanında yoktum bi hediye yada çiçek göndermedi onu geçtim 400lira vermişti evin eksikleri vardı gittim aldım kendime de sadece 110liraya pijama takımı aldm diğer aldıklarım süzgeç kevgir 6tane çorba kasesi kızıma oyuncak aldım bitane ilaç aldım kızıma kocam dün kızdı bana annene gidince masraf yapıyorsun diye bende dedim ki bizim evimiz carsıya uzak götürmüyosn eksiklerimi almaya bende annemlere gelnce alym bari diye düşündüm hem kızımıda anneme bıraktım neyse konusmadı benimle küstü az önced msj atmıs bende görüldü yaptım cevap vermedim siz olsanız naparsnz

13 Cevaplar

0 oy
(2,948 puan) tarafından
Küssün boşver iyice tutmaya alişmasin sonuçta gereksiz birşey değil aldığın şuan 2 parça bsy alsak zaten pahalı herşey.
-Reklam-
0 oy
(13,714 puan) tarafından
Hesabınızı ayırın derim canım daha çok sıkıntı çekersin bu şekilde 
tarafından
Suan böyle bşy söz konusu değil
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Böyle  erkeklerin parasını harcarsanız kıymetli  olursunuz 400 tl bu devirde  para mı bacım  paranın  adı  var  değeri  yok  kim için  kazanıyor  sizin  için o zaman laf etmeyecek 
tarafından
Canım perdelerime toka aldım ve bunu söyledim ona kendisi git al dedi 10tanesine 100lira verdim
(2,054 puan) tarafından
Böyle  çok var o yüzden  bu devirde en  güzeli çalışmak  bacım
0 oy
(677 puan) tarafından
Ayyne sacmalik ya ön ce can sonra canan
tarafından
Aynen. Onu anlck kafa yokki
0 oy
tarafından
Paranın ortak olması çok sıkıntılı ya, kime ne yapılıyosa eşit olmalı.yuz verme sakin
tarafından
Haklısın cnm
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Bizim gibi bir tane daha varmış bizimde kaynimla bir hesabımız o büyük abi oldugu icin biz geride kalan oluyoruz aynılarını yaşıyoruz kuzum sabırla hesabımızın ayrılacağı günü bekliyorum inşallah yakın zamanda gelir o günler çok amin 
tarafından
Benim eşim büyük oglan kaynım daha bekar ama adam nişanlısına neler alıyo bi görsen bende evime lazım olanı alamıyorum
(4,910 puan) tarafından
Esıne soylemıssındır muhtemelen onlar neden harcıyor bız kısıyoruz dıye ne diyor cok merak ettim?
0 oy
tarafından
Hiç oralı bile olma. Senden değerli mi diğer insanlar ve ihtiyaçları
tarafından
Zoruma gidiyo tek tek hesap soruyor
0 oy
(134,163 puan) tarafından
ortaklik zor gelirinizi ayirin 
tarafından
Suan mümkün değil
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Hesapları ayırın. Eşine de cimrilik yapmamaisni şöyle.
tarafından
Kac kere dedm gene aynı
0 oy
tarafından
ayrı evi olan adam hesabı niye babasına veriyor kendi aklı yok mu ev geçindirmeyi bilmiyor mu 
tarafından
Daha önce ayrıydı hesaplar şuan böyle mecbur
tarafından
mecbur olan ne sonuçta eşin çalışıyor ve parasını kazanıyor ee sana parada vermiyor bişi istiyorsun yok diyo para harcasan laf ediyor ne anladım bu işten
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Ben olsam cevap vermem ben küserim sanki yabancıya harcamissin parayı evine kendine harcamissin .
0 oy
(18,196 puan) tarafından
Çok afedersin ama ağzına et herkese varda sana niye yokmuş parasının enayi gibi onlara mi yediriyor yoksa hakkını onlardan bir tamam alıpta senden mi.esirgiyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 283 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,164 göst.
28 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 588 göst.
23 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Duruuuu (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,107 soru

12,331,131 cevap

39,210 kullanıcı