0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yeni doğum yaptım 2.el bebek arabası alayım dedim ama nerden alacam karar veremiyorum daha önce dolap gardrops gibi yerlerden alan olduysa yazabilir mi ya da sizce spotçuları gezmeli miyim 

8 Cevaplar

0 oy
(15,272 puan) tarafından
Spotcu da olabilir ama dolap yerine letgodan bak bence. Gidip görebilirsin sorun varsa almazsin. 
tarafından
Haklısınız da bulunduğum şehirden baktım 10 tane anca var kalitesiz ve pahalılar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben dolaptan aldım cok memnum canm, teşhir üründü video falan yolladı yorumları da cok iyiydi satıcının aldık
tarafından
Bana da verin ben de bakayım
tarafından
Tamam bi bakayım yazayım inşallah size
tarafından
@bizanneyiz hesabı dolapta
(3,047 puan) tarafından
Teşekkürler
tarafından
Bitane daha sayfası vardı o hesabı kapatmış, orda daha uygun arabalar vardı şuandaki hesabında  çok lüks arabalar paylaşmış isterseniz yorumlardan sorun belki vardır başka modeller , ben baby plus kabin boy arabayı 800 liraya almıştm , 1750 falandı normalde
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Letgoya bak bu canim çevrende satan varsa illaki bulursun
0 oy
tarafından
Bence letgo olabilir çünkü ben kendim oğlumun bebek arabasını sattım o kadar güzeldi ki sıfır gibiydi ama mecbur olduğum için sattım 400 tlye ve şuan çok pişmanım :) letgoda güzel ürünler bulabilirsin
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Letgodan hep bebek arabası hemde puset aldım 500 tl ye
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Letgoda yakınlarına bakabilirsin elden alirsin
0 oy
(122,373 puan) tarafından
hic bilmiyomki bende
0 oy
tarafından
Letgo dan al canm bulundgn şehirden gidip bakrsn begnmsn almsn diğer türlü dolapda bekldgn Gibi gelmeye bilir

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 204 göst.
22 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hg99 (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Satigll (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
9 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hclkylmz (110 puan) tarafından soruldu

403,494 soru

12,088,459 cevap

36,377 kullanıcı

...