0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

image

11+4  kızlar tahmin yaparsanız sevinirim 

5 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Doktorun yapamadığını biz nasıl yapalım
(8 puan) tarafından
Yapamadığı için değil kendi kuralları olduğu için yapmam dedi . Zaten bilgisi olan yorum yapabilen yapsın lütfen.  Cevaba bak ya
(7,456 puan) tarafından
Cevap çok net haftası çok küçük o yüzden söylemiyor ve değişme ihtimali olduğu için söylemiyor size cevap beğendirmek zorunda değilim ki
(8 puan) tarafından
Beğendirmek zorunda değilsiniz ama rica ediyorum cevap yazmayın uslununuz bana uygun değil.  Sizin uslubunuza uygun postlara gidin oralarda takılın.  Postuma cevap vermeyin .haftası  küçükmüş soruyu oku önce.  Bu haftalarda gayette tahmin yapan var değişebilir bunu anlamayacak bilmeyecek kadar cahil değilim maksat muhabbet . Yani diyecek bisey bulamıyorum size
(7,456 puan) tarafından
Benim üslubumda bişey yok ki doktorun yapamadığını biz yapamayız beklemeyin dedim uzmanlık alanımız değil sonuçta ve hayal kırıklığına uğramayın diye yazdım :))
(8 puan) tarafından
Hıhı en iyi siz biliyorsunuz tamam devammm
(7,456 puan) tarafından
Ben en iyi biliyorum demedim sadece size dedim ki haftası küçük değişebilir yaşayan biri olarak buraya sormayın sonra hayal kırıklığına uğramayın dedim kırmak değildi amacım kırdıysam özür dilerim
(8 puan) tarafından
Cinsiyetin değişme ihtimalini bile bile yazıyorum zaten. Verdiğiniz cevaplara dikkat edin lütfen.  3 aylık oldum bu zamana kadar riskli geçti biraz umut olsun heves olsun diye paylaştım ki bu haftalarda tahmin alan çok kişi var benim doktorum kendine ait kuralları olduğu için yapmam dedi bende burda paylaştım.  Olası sonucları bile bile yazdığımı tahmin etmeniz zor olamamalı . Insanların ne durumda olduğunu bilemezsiniz strese soktunuz beni ne gerek var??  Daha güzel bir üslupla yazabilirsiniz tahmin yapsak bile değişebilir hayal kırıklığına uğrama gibi mesela . Yada aşağıda yorum yalan arkadaşlar gibi cevap verebilirsin . Gerek yok böyle şeylere lütfen
(7,456 puan) tarafından
Kırmak istemedim umarım sağlıkla tamamlanır hamileliğiniz
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(7,456 puan) tarafından
Rica ederim :) 17 haftada da belli olmaz ise detaylı ultrasonda netleşir bilgin olsun:)
(8 puan) tarafından
Anladım.  Inşallah.  Teşekkür ederim tekrar
(7,456 puan) tarafından
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(14,862 puan) tarafından
Bu haftada belli olmaz canım 
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.
0 oy
(135,414 puan) tarafından
hayirlisi diyim
(8 puan) tarafından
❤inşallah
0 oy
(919 puan) tarafından
Ben iki gebeliğimde de devlete gittim 13 . Haftada söyledi 
(8 puan) tarafından
Anladım canım.  Doktorum aslında tanınmış birisi bölgede ama yapmam  tahmin dedi bende sabirsizim biraz galiba.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 345 göst.
0 oy
6 cevap 193 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tugce66666 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
6 cevap 203 göst.

411,024 soru

12,370,486 cevap