0 oy
166 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,685 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 9.5 aylık. baya oyuncağı var ama elindekilerden sıkıldı sanki. Yeni bir şeyler almak istiyorum önerisi olan var mı. Çocuklarınızın severek oynadığı oyuncaklar var mı bu donemlerde?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Piyano

Kaya davul 

Telefon oyuncak tabiki 

Sesli şeyler seviyordu o aylarda 
(1,685 puan) tarafından
Davul bnm de dikkatimi çekiyor cnm ondan alayım bari teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(137,277 puan) tarafından
alma bacim ala ala 2 oda doldurduk valla ama tencere tava kadar mutlu etmiyo hic bi oyuncak
(25,196 puan) tarafından
Çocuga oyuncak oynatmayı bilmiyom demiyo da
(137,277 puan) tarafından
sevmiyo hemen bikiyo ama mutfak aletlerine bayiliyo
(1,685 puan) tarafından
Hahaha haklısın sevdos elindekilerden çok sıkıldı artık oynamak istemiyor şimdi dokcem önüne tencere tava :)
0 oy
(377 puan) tarafından
Benimki 8 aylık fisher price eğitici kopekcik bir de onun masasını aldım fiyatı biraz pahalı gelirse ikinci elde alabilirsin sonra iç içe geçen küpler halkalar çıngırak hışırtıli kitap bir de geçen yine fisher price in robotunu gördüm ama.simdi çok açıldım sonra artık ona da bir de masalcı tırtıl aldim
(1,685 puan) tarafından
Fisher pricenin kopekcigi var canım bondigo oyun masası da var tırtıl da var çıngırak hisirtili kitap da var :)hepsinden sıkılıyoruz napcam bu kızı bilmiyorum :) küçük küçük şeyleri daha çok seviyor robotu ben de istiyorum fırsat bulunca alcam. Ama iç içe geçen küpler ve halkalar yok ona bakayım çok sever kesin bnm kız :)
(377 puan) tarafından
Peki canım ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz ben kendimi çok eksik hissediyorum
(1,685 puan) tarafından
Al benden de o kadar cnm çok eksik hissediyorum oyuncakları ile oynuyorum oynatiyorum hareketli kitapları gösteriyorum zipzipi var ona koyuyorum bazen yürüteç. Minik minik toplarıyla oynuyoruz. Sonra büyük topuyla topu birbirimize atmaca oynuyoruz ekstra bir etkinlik yapmıyorum cnm ya :( çıkıp geziyoruz bir de günde bir defa parka falan götürüp salliyorum
0 oy
tarafından

image

buna bayiliyo canım ben bimden almıştım geçenlerde ankesörlü telefon gelmişti sessiz onu pek sevmedi ama bu sesli olanla çok oynuyor en baştaki hayvanlı Piccolo mondi

(1,685 puan) tarafından
Telefona benzer kumandası var cnm ama diğerlerine bir bakayım teşekkürler:)
tarafından
Hayır telefon değil bu en baştaki daha farklı müzikler vs çalıyor ben dokunmatik bebek telefonu da aldım ama onu pek sevmedi
0 oy
tarafından
Aktivite masası,eğitici köpecik,top atılan fil( fisher price). Bunlarla güzel oynuyor. Bide üst üste dizilen kovalar var onları da seviyor. Kitaplara bakmaya bayılıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
11 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
12 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 101 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde EvLaTlArIm71 (1,275 puan) tarafından soruldu

413,873 soru

12,457,661 cevap

46,552 kullanıcı

Kategoriler

...